Страница 17 от 94 ПърваПърва ... 715161718192767 ... ПоследноПоследно
Резултати от 241 до 255 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2011

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Ми намирам се на около 8-10 км от Пловдив, и щом и това не е проблема,значи наистина може да не достига сигнал до тук ^^

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от independen7
    Ми намирам се на около 8-10 км от Пловдив, и щом и това не е проблема,значи наистина може да не достига сигнал до тук ^^
    може въобще да няма излъчване.

в сервис мануала

7.1.1.2. Self-check indication and forced to factory shipment setting:
    Caution:
    New key will be generated and previous TV programmes recorded in USB HDD will not be viewed. (See Chap.5)
    Produce TV reception screen, and while pressing [VOLUME ( - )] button on the main unit, press [MENU] button on the remote control
    for more than 3 seconds.

4. Тук е от
    Oct 2005

Здравейте, бих искал да се посъветвам с вас. До няколко дена ще се обзаведа с PDP oт G серията на Панасоник. Бях се насочил към TX-P42G20E, защото позицията ми ще е на 2.5м от екрана и си мисля, че 42" са достатъчни, но лакомото ми око попадна на TX-P50G20E, който е само с 500лв отгоре! Въпроса ми е, да взимам ли 50тката на принципа "колкото повече - толкова повече" или ще ми е мъка да я гледам от два метра и половина. Ясно ми е, че HD ще изглежда добре, но ме притеснява, дали ще ми е мъка на обикновена цифрова (SD).
    Малко ли са 2.5-3м позиция за гледане за 50", какво ще кажете?

5. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Много зависи от качеството, което подава кабелния оператор . За съжаление повечето кабеларки имат лошо качество на SD сигнала , това важи и за сателитните . Задължително трябва да се ползва вградения DVB-C тунер и САМодул при наличие на кодировка. При добър SD сигнал 2.5-3 м. 50" могат да се гледат без притеснения,за HD е ясно. На коя кабелна си ?

6. Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    .. На коя кабелна си ?
    Blizoo в София, Редута. Принципно съм много доволен от сигнала, но все пак гледам на висок клас ЦРТ и представа, как ще седи на плазмата...

7. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

gainer,Близу имат добра цифрова в София по принцип , но остава проблема с качеството и на отделните програми и предавания. За да не се ядосваш после иди до някой от магазините , поне до вас се сещам за два големи, и виж как се вижда на такъв сигнал . За 3м. няма да има проблем , виж за 2,5 при кофти сигнал ще дразни , но 50" си е кеф отвсякъде за филми и спорт.Аз гледам 2,3-2,8 с 42" LCD, но мисля ,че при сигнала който имам от Близу/кейбълтел-София мога спокойно да поема 46-47", че дори и 50" , но аз съм свикнал вече с 42" и за това даже ми малее. Все пак плазмите имат и леко предимство при предаването на SD сигнала .

8.  

9. Тук е от
    Oct 2005

мерси Определено избора ми клони към 50".

10. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Ето ти нужните файлове.
    Слагаш го в режим кино и ги връткаш няколко дена като не го ползваш и си готов.
    Пусни ги през USB-то на самия телевизор. Има слайд-шоу,
    Моето питане е следното: Имам P42G20E на около 80-100 часа. Гледам с намалени стойности (на нормален режим) и констраст на 0. След около 2-3 часа гледане на една програма (най-често BTV) след като угася TV се вижда леко лотото на BTV и след няколко минути изчезва. Това нормално ли е? Трябва ли да се притеснявам? Мога ли да използвам тази картини за разработка за около час всяка вечер, когато имам време или трябва само те да въвят докато станат тези 200 часа. Благодаря!

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Като натрупа часове ще се вижда по-малко /или даже изобщо/. Не му се втелявай толкова.
    Гледай го на Cinema или THX без да пипаш надолу настройките още 100-тина часа.
    После може да вдигнеш контраста малко нагоре ако има нужда.

12. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от l lazarus18ink=topic=47953.msg468871#msg468871 date=1296052616
    Като натрупа часове ще се вижда по-малко /или даже изобщо/. Не му се втелявай толкова.
    Гледай го на Cinema или THX без да пипаш надолу настройките още 100-тина часа.
    После може да вдигнеш контраста малко нагоре ако има нужда.
    Много благодаря! Бях взел да се плаша нещо и усещам как се вманиячавам, не гледам хубава картина, а мисля дали после ще има отпечатъци! Благодаря ти за успокоението!!!

13. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

...ами аз съм с P42S10,вече на 13 месеца и след гасене на ТВ-то логото си остава за малко и после изчезва,но на включен телевизор "отпечатъци" не виждам

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

16. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Варна

Това е за американските модели. При нас със сигурност ще има доста разлики.

17. Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от gainer
    ...Принципно съм много доволен от сигнала, но все пак гледам на висок клас ЦРТ и представа, как ще седи на плазмата...
    Здрасти. Ей сега премерих 2.5 м - и аз от толкова гледам 42". Определено смятам че 42 е минимума. 50" - ще е по добре, ама аз съм си на квартира (по-лесно ако го местя), пък и нещо не бях преглътнал повече от 2К (преди месец-два тъкмо почваха промоциите). Един приятел има 50" и го гледа от 1.5 м - малко странно се чувствах в началото, но и там са си добре тези 50". А - да споделя че с висок клас ЦРТ не правех разлика м/у 4 и 8 ГБ ДВД, а сега определено се вижда. Ще ти трябват HD сигнали.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 17 от 94 ПърваПърва ... 715161718192767 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе