Ми намирам се на около 8-10 км от Пловдив, и щом и това не е проблема,значи наистина може да не достига сигнал до тук ^^
Ми намирам се на около 8-10 км от Пловдив, и щом и това не е проблема,значи наистина може да не достига сигнал до тук ^^
може въобще да няма излъчване.Първоначално публикувано от independen7
New key will be generated and previous TV programmes recorded in USB HDD will not be viewed. (See Chap.5)
Produce TV reception screen, and while pressing [VOLUME ( - )] button on the main unit, press [MENU] button on the remote control
for more than 3 seconds.
Здравейте, бих искал да се посъветвам с вас. До няколко дена ще се обзаведа с PDP oт G серията на Панасоник. Бях се насочил към TX-P42G20E, защото позицията ми ще е на 2.5м от екрана и си мисля, че 42" са достатъчни, но лакомото ми око попадна на TX-P50G20E, който е само с 500лв отгоре! Въпроса ми е, да взимам ли 50тката на принципа "колкото повече - толкова повече" или ще ми е мъка да я гледам от два метра и половина. Ясно ми е, че HD ще изглежда добре, но ме притеснява, дали ще ми е мъка на обикновена цифрова (SD).
Малко ли са 2.5-3м позиция за гледане за 50", какво ще кажете?
Много зависи от качеството, което подава кабелния оператор . За съжаление повечето кабеларки имат лошо качество на SD сигнала , това важи и за сателитните . Задължително трябва да се ползва вградения DVB-C тунер и САМодул при наличие на кодировка. При добър SD сигнал 2.5-3 м. 50" могат да се гледат без притеснения,за HD е ясно. На коя кабелна си ?
Blizoo в София, Редута. Принципно съм много доволен от сигнала, но все пак гледам на висок клас ЦРТ и представа, как ще седи на плазмата...Първоначално публикувано от nkd
gainer,Близу имат добра цифрова в София по принцип , но остава проблема с качеството и на отделните програми и предавания. За да не се ядосваш после иди до някой от магазините , поне до вас се сещам за два големи, и виж как се вижда на такъв сигнал . За 3м. няма да има проблем , виж за 2,5 при кофти сигнал ще дразни , но 50" си е кеф отвсякъде за филми и спорт.Аз гледам 2,3-2,8 с 42" LCD, но мисля ,че при сигнала който имам от Близу/кейбълтел-София мога спокойно да поема 46-47", че дори и 50" , но аз съм свикнал вече с 42" и за това даже ми малее. Все пак плазмите имат и леко предимство при предаването на SD сигнала .
мерси Определено избора ми клони към 50".
Моето питане е следното: Имам P42G20E на около 80-100 часа. Гледам с намалени стойности (на нормален режим) и констраст на 0. След около 2-3 часа гледане на една програма (най-често BTV) след като угася TV се вижда леко лотото на BTV и след няколко минути изчезва. Това нормално ли е? Трябва ли да се притеснявам? Мога ли да използвам тази картини за разработка за около час всяка вечер, когато имам време или трябва само те да въвят докато станат тези 200 часа. Благодаря!Първоначално публикувано от lazarus18
Като натрупа часове ще се вижда по-малко /или даже изобщо/. Не му се втелявай толкова.
Гледай го на Cinema или THX без да пипаш надолу настройките още 100-тина часа.
После може да вдигнеш контраста малко нагоре ако има нужда.
Много благодаря! Бях взел да се плаша нещо и усещам как се вманиячавам, не гледам хубава картина, а мисля дали после ще има отпечатъци! Благодаря ти за успокоението!!!Първоначално публикувано от l lazarus18ink=topic=47953.msg468871#msg468871 date=1296052616
...ами аз съм с P42S10,вече на 13 месеца и след гасене на ТВ-то логото си остава за малко и после изчезва,но на включен телевизор "отпечатъци" не виждам
Panasonic [2011] 3D Plasma TVs
http://www.fullhd.gr/plasma-tv/full-...lasma-tvs.html
http://translate.google.com/translat...lasma-tvs.html
Това е за американските модели. При нас със сигурност ще има доста разлики.
Здрасти. Ей сега премерих 2.5 м - и аз от толкова гледам 42". Определено смятам че 42 е минимума. 50" - ще е по добре, ама аз съм си на квартира (по-лесно ако го местя), пък и нещо не бях преглътнал повече от 2К (преди месец-два тъкмо почваха промоциите). Един приятел има 50" и го гледа от 1.5 м - малко странно се чувствах в началото, но и там са си добре тези 50". А - да споделя че с висок клас ЦРТ не правех разлика м/у 4 и 8 ГБ ДВД, а сега определено се вижда. Ще ти трябват HD сигнали.Първоначално публикувано от gainer