Първоначално публикувано от
slovaka Blue1,не съм казал Първенец,знам за кого говориш,но примера който ти дадох касае" бизнесмен" от Бургас,със склад и в Ст Загора,ама си е майничка пича де.....То ,бизнесмените много обичат да говорят-като направиш ти това и това,а после говори...И тем подобни!И по друг повод съм питал-трябва ли всеки да се прави на бизнесмен,казвам точно прави,щото 90%си мислят че са такива,като просто може да е добър професионалист и да си е доволен от статуса!?Ти ако питаш и кварталния зарзаватчия с двамата работници,от които единия е неосигурен,а другия е на мин заплата,и той ще ти каже,че е бизнесмен,таксиджията...и той май беше президент на фирма.....Смехория!....Ама каква хубава думичка влезе в разговорния език-"меринджей"....Умрях си от смях!...Тъй,че ,моля те ,не ми давай съвети какво да правя в Словакия!Аз правя това ,което мога ,за което съм учил и вярвай ми правя го добре!
....."Другите в бранша"!?......Ама много сте чуствителни като доде реч за това!А като наливате уеднаквеното с картелно споразумение гориво на бензиностанциите ревете като ощипани моми!!Ами и те са го уеднаквили с "другите в бранша"!!!