Здравейте,
Поизчетох какво е написано, сега дайте малко акъл
Ще си купувам нов бойлер за новия апартамент, няма ТЕЦ, така че - целогодишно ползване.
Разгледах българските такива - но нещо виждам противоречиви мнения във форума, а аз компромис не обичам да правя. Предпочитам да дам 100 или 200 лв повече, но да съм убеден, че всичко е наред.
Само аз и жена ми сме (за момента), дано скоро да сме и трима де, но си слагаме хидромасажна вана. Не е с голям обем, но все пак - вана. Кухнята ще бъде с проточно бойлерче, понеже е далече от баните и реших, че така ще ми е по-лесно и удобно.
Първоначално мислех да купя Ariston Velis Plus 100L - за да има програматор и да изглежда готино, освен това чух, че бил хубав.
После, реших, че май е по-добре да купя 120 или 150 литров и да го пускам с програматор да работи само на нощна тарифа, понеже нещо не намирам модели 120 и 150 литра с вградени програматори (което е малко тъпо де).
Та - какво ще ме посъветвате? Дали да купя Аристон-а и дали ще стигат тия 100 литра (не че всеки ден ще си правим вана де, ама... да можем да си направим ), или да купувам по-голям?
Ако е за по-голям, гледам един Atlantic Zeneo 150 литра, с 8 години пълна гаранция, струва около под 600 лв в популярен сайт. Тия Atlantic прилични ли са?
Други идеи и препоръки също са добре дошли