Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е съдомиялната ви ?

Гласували
331. Не можете да гласувате в тази анкета
  • АЕG

39 11.78%
  • Beko

59 17.82%
  • Blomberg

8 2.42%
  • Bosch

68 20.54%
  • Candy

4 1.21%
  • Daewoo

3 0.91%
  • Electrolux

36 10.88%
  • Fagor

3 0.91%
  • Gorenje

20 6.04%
  • Hotpoint-Ariston

20 6.04%
  • Indesit

10 3.02%
  • Midea

14 4.23%
  • Neo

0 0%
  • Siemens

14 4.23%
  • Whirpool

22 6.65%
  • Zanussi

8 2.42%
  • Conegliano

3 0.91%
Страница 24 от 73 ПърваПърва ... 14222324252634 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 1083
Like Tree131Одобрявам

Съдомиялни машини / FAQ - обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Отговор: Съдомиялни машини / FAQ - обсъждане, мнения

Имах предвид тази: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-BEKO-DFN-6833 ,тече реклама по ТВ,че е с 5 години гаранция и се извинявам-не разбрах,че искаш за вграждане.За да не се разкарваш-виждаш номера на телефона им от сайта и им звъниш и питаш.Колкото за програмите и температурите,аз ползвам само една(50-60 мин. на 60 градуса),така че се тая-не се заглеждай в броя им,а какви са.
    Този пост е редактиран от johny01; 12-12-12 в 23:00.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Mariya 1122,

В ТП и ТМ може да се доплати за удължена гаранция.

4. Тук е от
    Nov 2012

Вчера, след 6 часово избиране на телевизор и фурна за вграждане за 3 минути станах притежателка на тази съдомиялна http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-BEKO-DIN-5833 .

Направо ми беше писнало и много бързо я купих. Единственото, което й липсва е защита от преливане. Тъй като ще сме на хидрофор, ако спре тока спира и водата. Така или иначе тази защита ще ми е излишна.

Благодаря на всички за съветите! Имате от мен едно черпене!

5. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Русе, и малко у десно и малко у лево

Браво, честито и МНОГО посуда да измие и да не създава грижи. Така като я загледах - ми тя отличник отвсякъде миялката. И аз мислех за Беко, обаче понеже имаме негативни впечатления и опит от марките на ТП, жената ме отказа!

6. Member
    Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от Mariya1122 Виж публикацията
    Вчера, след 6 часово избиране на телевизор и фурна за вграждане за 3 минути станах притежателка на тази съдомиялна http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-BEKO-DIN-5833 .

Направо ми беше писнало и много бързо я купих. Единственото, което й липсва е защита от преливане. Тъй като ще сме на хидрофор, ако спре тока спира и водата. Така или иначе тази защита ще ми е излишна.

Благодаря на всички за съветите! Имате от мен едно черпене!
    Честито. Съдомиялните не преливат заради спиране на тока. Систената срещу преливане спира входящия клапан когато машината прилива по някаква техническа причина и то ако има ток и е изправен клапана. Ако клапана е повреден механически и пропуска вода, нищо не може да спре водата.

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

А и на хидрофора не му трябва ток, за да държи налягането...

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2006

Е зависи колко е обема на хидрофора, но това че е с хидрофор не дава някакво преимущество при проблеми с миялната.
    Машината е нова, рядко се повреждат, със здраве да се ползва.

10. Тук е от
    Dec 2008

здравейте, взех си DFG 051 EU indesit и сега жестоко съжелявам след 10 измивания спря да суши чиниите и таблетката не се усвоява ,а стои в кутийката и програмат вместо 2.2ч рабти 40 мин .Някаква идея да се рестартира по някакв начин машината или да потърся гаранциония сервиз?

11. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Желателно е добре да се запознаете с ръководството на машината преди да вземате някакво решение. Миялните машини имат различни програми за миене и продължителността им зависи от това какво се прави. И не при всички програми има сушене! Поставянето на таблетката в отделението за течен препарат например е грешно! Таблетките се поставят директно в барабана!

12. Тук е от
    Dec 2011

Post Отговор: Съдомиялни машини / FAQ - обсъждане, мнения

Здравейте , днес си закупих съдомиялна бош smi 53m95eu която монтирах малко трудно под плота на кухнята, и по невнимание съм прегънал маркуча за мръсната вода веднага ми даде грешка Е24 която оправих нo малко след това даде Е15 която не пише каква е :?
    Въпроса ми е някъде мога ли да намеря кодовете за повреди за да разбера какво се случва,и бъркам ли някъде по време на монтажа или още утре да звъня на сервиз на бош:?
    Този пост е редактиран от gin_; 08-02-13 в 21:37.

13. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Това е което открих на първо четене Bosch SMS Series Dishwasher Fault Codes До колкото разбирам, проблема е в останала вода на дъното на миялната. Изтегли машината напред, рестартирай я от контакта и тогава я включи отново, без да я връщаш обратно.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2013

Здравейте съмишленици, имам проблем с вратата на съдомиялната модел BEKO DFS 1500 S. Днес неволно ритнах отворената врата и тя промени позицията си, опитах да я оправя, но тотално се измести геометрията, след което бяха нерви и неистови опити за възстановяване на правилната позиция. Махнах горния капак и страничния, понеже видях откачена пружина и въженце, единия край на което се закача за вратата. Така е от двете страни. Направих снимки, които ще опитам да кача тук и молбата ми е за съвет или за снимка на правилно монтирани пружина и въженце. Благодаря предварително. Иначе от машината съм много довелен, през ден мие вече 4 години, а най-интересното е, че ВИК майсторите ми я вързали към горещата вода от бойлера, което открихме съвсем скоро )) Така че тя е работила само с вряла вода до сега, открих го като се усъмних колко бързи са програмите й )))). Очаквам информация и помощ за вратата, пак благодаря! SAM_5862.jpgSAM_5861.jpgSAM_5864.jpgSAM_5865.jpg

16. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Имате ли отзиви за съдомиялна БОШ SMV48M10EU

Харесал съм съдомиялна БОШ SMV48M10EU и търся някакви отзиви от потребители.
    Споделете ако имате ...

Мерси

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Колеги решихме с жената да се обзаведем с миялна машина и поради ограничения семеен бюджет обиколихме градските магазини за втора употреба... горе долу единственото което ни хвана окото е AEG 44060 l цвят инокс --> AEG Favorit 44060 I - Tech-specs за около 300лв. с година гаранция. Бос съм по темата и моля някой да ме осведоми дали съдомиялната си заслужава. Благодаря предварително!

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

Ми става. То пък к'во толкова и трябва та да мие едни чинии. В тия покупки късмета е най важен!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 73 ПърваПърва ... 14222324252634 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Бойлери / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Бяла техника
    Отговори: 1710
    Последно: 05-01-25, 11:33
  2. Сушилни машини / FAQ - мнения, обсъждане
    От mvarbanov във форум Бяла техника
    Отговори: 1317
    Последно: 17-12-24, 18:21
  3. Ютии и гладачни машини / FAQ - избор ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 99
    Последно: 16-12-24, 14:52
  4. LCD матрици /FAQ - мнения , обсъждане
    От hristoslav2 във форум Ремонт, сервиз и калибрация на телевизори
    Отговори: 23
    Последно: 06-04-18, 19:32
  5. Мнения и обсъждане на tv LG LCD 37LD420
    От pacho-gr във форум LG телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 08-07-10, 19:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе