Страница 8 от 22 ПърваПърва ... 67891018 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 319
Like Tree84Одобрявам

Климатици от ниския ценови клас

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2007

Re: Климатици от ниския ценови клас

вземай си една мидея и си гледай рахатлъка .нямаш никакви проблеми. стаята ако ти е 10 кв м вземи MSG 9HR ако стаята е 15 кв м вземи MSG 12HR за 30 кв м вземи MSG 18 HR и т н Корави машини са не замръзват, много топлят тихо и евтино работят и не се развалят не са капризни като осаки ,лд, самсунги и други боклуци. ако си богат вземи си скъп климатик но повреди ли се -господ да ти е на помощ.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2008

човече от 3 години се занимавам с продажба монтаж и поддръжка на всякакъв вид климатици и ако искаш ми повярвай от MIDEA по-здрав климатик няма до миналата година и HAIER бяха добре но тази са направо отврат особено серията им HD другите от евтиния клас изобщо няма нужда да ги коментираме стават само за охлаждане от средния клас мога да ти препоръчам FUJI и FUJITSU а от скъпите TOSHIBA това е избора е твой

4. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Абе я вижте кога последно е писано по темата бе - 22.01.2007, 17:14

5. Тук е от
    Dec 2007

Какво ще кажете за HITACHI-RAS E10H2, MADE IN CHINA.Топлят ли?

6. Тук е от
    Jan 2008

и аз съм се спрял на него дайте пове4е инфо

7. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Общо казано, машината Е10Н2 е много добра - от една година го имам и в мъглата и студа се топля с такава.Топли много добре, тиха е/ за спалня може на най-ниска степен на вентилатора/, не заледи нито веднъж, дефроста е много добър.Сами при дефроста има един момент от 1-2 минути, при който леко издухва хладен въздух, но ако не си до машината, не се усеща.Икономична е, създава добър комфорт.КОП-а не е 4,46/толкова е на YH серията/, а 3,8 но това не е чак толкова от значение.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2008

а нещо за серията MSF6 можете ли да кажете ? аз съм се спрял на нея защото чета добри неща за нея!Според вас как тя би се представила през зимата!

10. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Ей явно отдавна не съм писал тука ама тази година BEKO беше номер едно с ниски цени, явно ползвайки се от данъчните облекчения на заводите си за климатици и друга техника.

11. Member
    Тук е от
    May 2003

ВЕКО са номер 1 и при готварски котлони В рамките на гаранционния срок(12м) се развали 4_ри пъти!

12. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Re:Климатици от ниския ценови клас

Цитат Първоначално публикувано от dgenov
    ВЕКО са номер 1 и при готварски котлони В рамките на гаранционния срок(12м) се развали 4_ри пъти!
    Че къде го използваш този котлон, случва се нещо да дефектира ама четри пъти е прекалено явно има някаква причина за това. Не ми казвай че са кофти щото половин европа ги използва и отдавна щеше да гръмне новината.

13. Member
    Тук е от
    May 2003

Под душа го ползвам ... това беше шега разбира се. Снощи го потърсих да го снимам+гаранционната карта с ремонтите, за да видиш черно на бяло но ... жената ги е изхвърлила.
    Кажи ми ти "явно някаквата причина" каква е като се ползва на закрито в топла стая да си зготви бабата една манджа през ден? Не казвам че са "кофти", а че моята лично закупена бройка от Технополис-Пловдив(сервиз Техноклима или Термоклима - нещо такова звучеше) се разваляше през два-три месеца: на ремонтите са писали по памет следното: 1. захранване 2. плоча 3. копчето с пластините-терморегулатор ... на 4тия път не го занесох а купих на бабата същия но Елит ... как да ти го обясня по друг начин - да не мислиш че те лъжа?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Изобщо не мисля че ме лъжеш предполагам че наистина си имал главоболия, но не мога да кажа откъде идва проблема- дали от ниско качество, кофти сервиз или нещо друго.
    Но истината е че климатици BEKO са доста добри за парите си а и темата е за климатици в ниския ценови клас. Минала година доста се продаваха и сигурно има повече мнения.

16. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

абе еБеко са турски боклуци ,ако искаш хубава готварска печка се купува Горене разликата в цената не е толкова голяма ...

17. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Тази тема се движи със скоростта на охлюв, на година по един пост.

18. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от Alexi
    абе еБеко са турски боклуци ,ако искаш хубава готварска печка се купува Горене разликата в цената не е толкова голяма ...
    Gorenje са си боклуци среден клас на висока цена. Имам пералня и печка и честно казано не съм много доволен от изработката. Особено на печката. Проблемите си проличават след известно ползване, тънка ламарина, лошо поцинковане, липса на шайби... керамичният плот е супер, но те не го произвеждат а го взимат готов. А иначе са доста намазани като външен вид... ама толкова. Върховите им скъпотии не знам как са, говоря за по-нормалните им цени.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 22 ПърваПърва ... 67891018 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Заслужава ли си покупката на марков климатик от ниският им ценови клас?
    От bgr79 във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 15
    Последно: 07-01-13, 13:24
  2. Препоръчайте климатик от ниския ценови клас
    От anajo във форум Климатици Midea
    Отговори: 4
    Последно: 15-07-10, 18:20
  3. Най-сполучливата марка климатици в ниският ценови клас
    От dreamstate във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 44
    Последно: 06-05-10, 00:41
  4. Проблем ли е по-ниския монтаж на вътрешното тяло?
    От ivakis777 във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 12
    Последно: 07-10-08, 15:48
  5. Мобилни оператори - ценови политики
    От D3BEP във форум Коментирай новина
    Отговори: 40
    Последно: 01-12-05, 22:47

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе