Има смисъл доколкото може да се разбере как се държи конкретен модел. Тъй като по време на тези измервания нито се мести външното тяло другаде, нито стаята се променя. Така аз знам как се държи климатика ми при различни температури, режими и т.н. Някой, който иска да си вземе същия, може да се ориентира какво да очаква. Ако има повече такава информация за всякакви модели, ще е интересно.

Е ако имаше духалка дето с 1200 вата да топли толкова щеше да има доста щастливи хора по света. Оставям го нон стоп сега да видим но те минаха студовете сега навън е 0С. В съседната стая където не се отпплява в момента е 8,5С т.е и моята стая може да мине спокойно за "студена". ЩЕ го пусна на 21-22 градуса да видим. Но съм го пробвал по празниците да работи нон стоп, както и другото Хитачи в другата стая където почти не се спира и нещата са същите почти. Може би с една идея по-ниска консумация но върви на около 600-700 вата като подържа температурата на 2 степен а стаята е по топла и по-малка от тази тук.