Правилно си забелязъл. И аз го забелязах това.Първоначално публикувано от bicubic
Останах с впечатлението, че когато стаята е темперирана и е достигнал зададените градуси, когато преминеш от ауто фан на хай фан нама ефект и не се усилва вентилатора дори да изчакаш 30 минути пак си работи като на ауто.
Когато обаче му зададеш от 22 да достигне 26 градуса и след това превключиш от ауто фан на хай фан, дори и когато достигне задената температура не намалява оборотите на вентилатора.
Има някакъв алгоритъм н апреценка на ситуацията през първите 3 минути след като си променил зададната температура и донякъде той сам преценява как да духа.
както и да е аз съм по-доволен от създавания комфорт от generala отколкото от дайкина на който мога да задам във всеки един момент как да духа вентилатора на вътрешното тяло.
Всякак мъчих вентилатора на дайкина, но топлината и създавания комфорт на генерала ми харесва повече, макар че при първоначални обороти външното тяло на генерала е в пъти по-шумно от на дайкина.