само премиум моделите на Панасоник (XE ,HE ,TE ) имат такъв таймер какъвто искаш
само премиум моделите на Панасоник (XE ,HE ,TE ) имат такъв таймер какъвто искаш
Извинета сбъркал съм модела CS/CU -RE 18 HKE
моделната ти гама е RE - китайска машина от ниския клас на Панасоник .. ти гледай да топли таймера го остави
Той е Малайзийски, не китайски
Да ама не,както ти каза Алекс модела е китайски.
Тия от Техномаркет сами си противоречат. На една и съща страница има различни данни за модела. В момента му търся сервизно. Странно е защо го намирам само в Хитачи Азия, а в каталога за Европа не фигурира такъв модел!Първоначално публикувано от Alexi
Сервизно има на един платен сайт, но не съм пробвал да го тегля.КОП-а му е 3,86 и си работи много добре /поне моя/, защото е ясно, че добрата работа на една и съща машина при различни хора е нещо условно.
Намерих сервизно и съм писал тук:
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,33020.0.html
Там съм дал и линк към сервизното - безплатно, качил съм го на дата.бг.
Добра си е, вече две зими я ползвам и топли безотказно, често съм го посочвал в постовете си.До сега не е замръзналра нито веднъж при никакви условия.
Е как "не" ?Първоначално публикувано от freelander
Производителя на климатици ОСАКА им дава даже до -20
Не се мъчи не можеш да го нагласиш за всеки ден ! Проблема не е в произхода и цената на климатика.Първоначално публикувано от lopi85
Не се мъчи не можеш да го нагласиш за всеки ден ! Проблема не е в произхода и цената на климатика.Първоначално публикувано от lopi85
Тук наистина пише така но днес имах разговор с вносителите от Джи и Ей и ме увериха че тази спецификация е сгрешена и минималния тръбен път е един метър,те са вносители те дават ТРИ ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ досега работим много точно и коректно така че нямам основание да не им вярвам.Първоначално публикувано от deian
Значи днес го пуснах да се пусне и изгаси и той го направи! След като се изгаси от таймер ОФФ остана да свети лампичката за таймера и имам все още надежда, че утре ще се включи по същото време. Като имам резултат ще пиша!
Очакваме с нетърпение резултата! И аз доста се чудих какъв е проблема та не са го направили да може да се настройва автоматично за всеки ден(еднакво - без промяна на часовете, с промяна явно е по-сложно).Първоначално публикувано от lopi85
колеги някой ползвал ли е климатик санъо за европейски пазар на 220 в SAP KRV 126 EH