Не лош климатик с лош сервиз.Първоначално публикувано от anfield
Не лош климатик с лош сервиз.Първоначално публикувано от anfield
А те климатиците могат ли да топлят със сигурност ще могат и да охлаждат. Иначе на мен много по ме кефи DAIKIN и TOSHIBA. Carrier също не е лош избор на климатик, ама нещо вътре в мен вика DAIKIN:-)Първоначално публикувано от tio
за детска стая задължително с плазма филтър човече, стига сметки си правил, мисли за кого е тоя климатик :-)Първоначално публикувано от anfield
Здравейте! Живея в Троян и след скромен, но горчив опит с местни фирми за климатици, реших да потърся такава в Плевен. Налага ми се да избера климатици за две помещения в апартамент без изолация, с PVC дограма навсякъде. Едното е кухня с хол /между тях портал/, изложение запад, общо 30кв.м на 2,65 височина. Другото е спалня, изложение юг, 13кв.м също на 2,65. Искам мнението ви, за да знам какво да търся. Разполагам с около 3000лв, но предпочитам да взема нещо читаво, па макар и да се наложи да добавя още към сумата. Предварително благодаря!
Здравейте,
бих искала да закупя климатик за стая с размери 3/4/2.6 ш/д/в. Стаята няма изолация и дограмата е дървена (стара). Чакаме бебе и това е причината да искам да си закупя. Бюджетът ми е около 1500 лв. Не разбирам много, но съм се спряла на http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09026209 причината е,че вкарва чист въздух, но ме притеснява сервизната поддръжка на магазина, чувам, че не е много добра. Чета, че пристрастията са към Daikin и Fujitsu, но все пак моят казус е малко по-особен, имам предвид бебето. Искам да има необходимите филтри за въздух, опция за вкарване на чист въздух отвън, да не е много шумен.
Благодаря предварително за помощта.
zozim, накъде с тази 14-ка за 12 кв.м. стаяДори и за неизолирана стая ми се вижда прекалено. Вземи си хубава инверторна 9-ка.
Здравейте, прочетох голяма част от темите за различните климатици и съм се насочила към DAIKIN FTXS 35G за помещение от 27 кв.м., 2,6м. височина, с добра изолация, PVC дограма и една външна стена на среден апартамент в Плевен. Моля за мнение, а и приемам други добри предложения. От модела е ясно, че бюджета ни е около 2000 лв.
Климатика е хубав,а можеш да погледнеш и ASYB 12LD plasma на Fujitsu.Здравейте, прочетох голяма част от темите за различните климатици и съм се насочила към DAIKIN FTXS 35G за помещение от 27 кв.м., 2,6м. височина, с добра изолация, PVC дограма и една външна стена на среден апартамент в Плевен. Моля за мнение, а и приемам други добри предложения. От модела е ясно, че бюджета ни е около 2000 лв.
Май предпочитам Mitsubishi илиToshiba на незнам какъв модел, за моята квадратура.
А някой да помогне дали в Плевен някой предлага Daikin, освен магазини "Зора"
Зора предлагат само опоскания модел FTX,те не предлагат FTXS или FTXGА някой да помогне дали в Плевен някой предлага Daikin, освен магазини "Зора"
В Зора се предлагат и FTXG, но е 2400 лв., доста по скъп от предлаганите в другите магазини, но за съжаление в Плевен са май единствени. Предложете нещо за Mitsubishi /кои са хеви?/ и Toshiba. Коя е най добрата от трите марки?
Ако е с монтажа 2400 е добре.В Зора се предлагат и FTXG, но е 2400 лв., доста по скъп от предлаганите в другите магазини
това е с около 200 лв по скъпо.
Намери си свясна монтажна фирма в Плевен и си купи климатика от друг град