В някои по-малки магазини може и да го има.Все още има единични бройки и на LCC серията на фамилия ФУДЖИ/ЦУ/ДЖЕНЕРАЛ..... в Ямбол.
В някои по-малки магазини може и да го има.Все още има единични бройки и на LCC серията на фамилия ФУДЖИ/ЦУ/ДЖЕНЕРАЛ..... в Ямбол.
Това в Техномаркет Ямбол или? Звънях в Техномаркет Варна и Техномаркет София Люлин (понеже на сайта пише, че този продукт може да се намети там) , и на 2-те места имат по 1 бройка, която е дефектна... не очаквали внос, което е кофти.Първоначално публикувано от edi1
В Ямбол се намира от LCC серията, за ХИТАЧИ-то не съм гледал, но може и да има някъде, няма начин.
Мен ме интересува Хитачи-то, ако си намеря 1 бройка, ще трябва да черпя...Първоначално публикувано от edi1
що не вземеш една седмица на ФУДЖИЦУ8ДЖЕНЕРАЛ/ФУДЖИ, машините са добри, сега са около 1100-1150 лева.Доскоро малкото ХИТАЧИ никой не го търсеше, пък сега изчезнало, сигурно щото не става, според колеги от форума![]()
Едно търсене на E08H2 в google с ограничение само за български сайтове връща доста резултати. Въпросните фирми трябва да го имат.
е добре само MHI SRK25ZGX ли са свестнитъй като преди месец закупих два MHI SRK25ZG-S, дали сгреших или и тези са икономични все пак?
Нищо не си сгрешил,добри машини са.
Взех впредвид съвета на deian и излезнаха 2 фирни, в едната ми казаха, че нямат, а в другата още чакам да ми звъннат. Не знам какво е мнението на колегите от форума, но аз практически съм го тествал и сравнил с 10-ката и мога да кажа, че се преставя на ниво и то с по-ниска консумация.Първоначално публикувано от edi1
И аз това имам предвид, вече се задава трета зима на моя Е10Н2 и до сега не е имал проблеми независимо от влажност и температури - не съм го видял до сега замръзнал.
Почти ме навиха за Fujitsu 12LD. С отстъпката ще ми легне на 1820лв, с монтажа и 3г гаранция, без да ги викам на задължителна профилактика всяка година.
Как мислите, да го взимам ли?
Имайки предвид, че климатикът е толкова без монтажа - изобщо не бих се замислил.
определено си заслужава, моделът е много добър няма да съжаляваш.Първоначално публикувано от moni74
Вземай го, имам 09LD и си е страхотна машина.