То пък една тема.
Като вземе 100волтов ще видите кви кирливи ризи ще им извади на тях.
Ееее не така де!Какво му е на форума?Има толкова много раздели и теми.За мен е най-добрия форум в България.
Никой не може да направи това, което е направил Board_Man преди десетина години и темата се измества в друга посока. Изтекъл част от фреона и е намалял капацитета. След още десет години дано не изфиряса целият, че съвсем ще се занули капацитета.
На захранващият или на комуникационният кабел? Е две години и два месеца си му беше добре сечението. Сега пак си работи както си работи обикновено. 190 W и on/off с около 1° хистерезис горе при датчика за стайна температура. Стайната не мърда. Нищо притеснително.
П.П.
Онзи ден бяха 400W или около 2А ток, на квадрат и половина кабел. Дискотеката с клапата почваше при достигане на темпетатурата и изключване. Нали му свалях бушона и уж се оправи, но за малко.
На фазовия и на нулевия! Комуникационният (към глим-лампичките) може да го запазиш.
Миланов, не се ли усещаш, че тия зевзеци те бутат към 100V машини. Там токът е по-голям, а оттам и сечението на кабела. То и моят албански реотан малко късно загря, ама както се казва "По добре късно, отколкото никога".
Миланов,от много ръчкане сам си УБИВАШ машините.
Sent from my Sony Xperia Z3
Много ръчкане, колко много? Ако с ватметър (електромера в таблото е същото - мери с шунт) и термометър може да се строши нещо.....
- - - - - - - - - -
Ето нещо за образоване - Измерване на Електрическа Мощност и Енергия-ЦЪК
Този пост е редактиран от milanov; 01-12-17 в 10:30.
Напротив,според мен всичко си е в реда на нещата.Само като се сетя какви зловещи форуми има ,с каква отровна атмосвера ! Тук средата е много разпускаща и благотворна.Лично на мен ми действа релаксиращо четейки постовете на редовните.
Е..разбира се не всичко е стриктно по темата,но пък започнем ли да се придържаме към правилото нещата ще станат безинтересни и сухарски.Важното е,че във форума има отговор почти на всеки въпрос вълнуващ хората,просто питащия трябва да потърси някъде в постовете нещата които конкретно го интересуват.