Не зная от колко години си в Холандия, но едно е сигурно-мисленето ти вече не е българско. Което е хубаво, много хубаво. Както е казал оня с голямата брада: "Битието определя съзнанието!"
Не зная от колко години си в Холандия, но едно е сигурно-мисленето ти вече не е българско. Което е хубаво, много хубаво. Както е казал оня с голямата брада: "Битието определя съзнанието!"
Мм.. даа, като му гледам подписа на ivan74,
почвам да се чудя, как като уважаван и разбиращ
професионалист се е “набутал сам” с две от толкова недолюбваните Тошиби,
че и едната е от “дръпнатите”.
Господин "богаташ", от както ти чета постовете, ми се набива на очи, надменното отношение, към останалите пишещи във форума. Честно казано, ти не познаваш никой от тях, не знаеш местоработата и благосъстоянието им. На всички твои офиси и апартаменти под наем, не си снимал нито една климатична система, от описаните в темите.
Честно казано, скоро ще спра да ти чета постовете, като на един друг пловдивчанин.[emoji41]
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Дали съм богаташ или не в случая не мисля ,че е от значение.
Никога съм нямал за цел да съм надменен !Ако така съм бил разбран се извинявам.
Не мисля ,че трябва да се доказвам и то във форума.
Никога не ме е интересувало благосъстоянието на хората във форума . Тук реално повечето сме някакви никове и буквички.
Щом те дразня си свободен да ме игнорираш .
При употреба на алкохол се получава периферна вазодилатация - разширяват се съдовете в кожата,
което води до повишено топлоотдаване от тялото.
Та все пак сме си “инвертори” зависещи от консумацията.
То всичко хубаво с топлоотдаването ,но кой ще бъде вентилатора Ах разбира се- пускам климатика на вентилатор и мерим комсумация от 10 вата
Обещах да направя клип с моментната консумация на Gree Fairy 12
При тези показания се замислям дали да не го сменя при първа възможност.
Тази вечер като го пуснах в стаята беше 3 градуса, като за два часа работа покачи на 16 и изгори 2,5 киловата ток.
Ако климатика е токущо пуснат се радвайте че развърта.
Ако помещението е темперирано и климатика е работил поне 24ч. преди снимамето на клипа , Мисля че имате основание да си потърсите гаранционното обслужване.
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
Теоретично не би трябвало да може да се "развърта" над 1500 вата. По-добре да го погледне специалист .
Климатика наистина беше пуснат малко преди да запиша клипа. Външната температура също беше 3 градуса, изходящ въздух 46. Чудя се тази консумация на моменти дали не е заради външния нагревател/нагреватели? Някъде четох, че имало нагревател и на компресора. Та ако е така тези нагреватели дърпат и те някакъв ток. Утре след доста уговорки чакам да дойдат от фирмата да ми сменят предния панел на вътрешното тяло, че при монтажа са го пукнали. Ако трябва да предявя и някаква рекламация то какво трябва да кажа при условие, че климатика духа горещ въздух и видимо работи?