Страница 32 от 95 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно
Резултати от 466 до 480 от общо 1411

Помогнете ми за избор на климатик - 2008 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2008 г.

[quoteобщо взето тук може да ти се каже кое не е добро...като марка и модел ...но не може да получиш смислен отговор кое е най добро....тези през чиито ръце е минала много техника казват .............това е добро ама вземи .............онова ........щото е също толкова добро а и по-евтино...и случайно се оказва се че това е марката с която работят...друга част са сектантите...дето по убаво от тяхното няма....и третите са манияците дето сънуват копове ходейки по покрива....моят съвет е чети в интернет не само в този форум - има тема с дадени линкове ......съпостави инфото и се спри на два три модела...след което поразпитай поогледай и ги виж наживо у приятели познати и техни познати.....това е съвета ми в общи линни....:default ...поне аз така направих....
    quote]

Много вярно

2.  

3. Тук е от
    Sep 2008

Преди малко една фирма ми предложи японски Дайкин на цена 1550 лева.Той е 10-ка инвертор,но ми казаха че щял да работи значително по добре от тези три модела-HITACHI RAS/RAC-14EH1, HITACHI RAS/RAC-25JX5 и PANASONIC CS/CU-RE12HKE,които са 12-ки.Според момчето което работи във фирмата Дайкин-а хем щял да бъди по икономичен,хем щял да топли повече,тъй като КПД бил доста по-голям.За финал добави че бил и страшно безшумен.Дайкин-а обаче е на 100 волта,защото бил по някакъв японски стандарт.ТОВА ПРОБЛЕМ ЛИ Е ИЛИ НЕ

4. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от chorbaka
    Здравейте отново! Зимата идва а аз още нямам климатик и днес , пообиколих из Пловдив да поразгледам и да видя какво предлагат. Първо разгледах из хипермаркетите само за информация за цените,никога не бих купил от там ,но там нямаше почти нищо. Пoсле се отбих до една фирма от където ми предложиха Mitsubishi MSZ-GC25VA + монтаж за 1450 за стая 35 кубика с PVC дограма. За климатика разбрах че е произведен в Тайван и че има нисък СОР(не че знам какво е това) , а Дайкините които предлагат са от Чехия. Въпроса ми е дали си заслужава за тези пари и ако не, към какво да се насоча ,защото времето си тече и скоро може студът да ме завари неподготвен.
    Би ли ми дал малко повече информация за това Митсубиши.Интересува ме 10-ка ли е или 12-ка и на колко волта е 100 или 220

5. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от anfield
    Преди малко една фирма ми предложи японски Дайкин на цена 1550 лева.Той е 10-ка инвертор,но ми казаха че щял да работи значително по добре от тези три модела-HITACHI RAS/RAC-14EH1, HITACHI RAS/RAC-25JX5 и PANASONIC CS/CU-RE12HKE,които са 12-ки.Според момчето което работи във фирмата Дайкин-а хем щял да бъди по икономичен,хем щял да топли повече,тъй като КПД бил доста по-голям.За финал добави че бил и страшно безшумен.Дайкин-а обаче е на 100 волта,защото бил по някакъв японски стандарт.ТОВА ПРОБЛЕМ ЛИ Е ИЛИ НЕ
    не е десятка а седмица

6. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от chorbaka
    Здравейте отново! Зимата идва а аз още нямам климатик и днес , пообиколих из Пловдив да поразгледам и да видя какво предлагат. Първо разгледах из хипермаркетите само за информация за цените,никога не бих купил от там ,но там нямаше почти нищо. Пoсле се отбих до една фирма от където ми предложиха Mitsubishi MSZ-GC25VA + монтаж за 1450 за стая 35 кубика с PVC дограма. За климатика разбрах че е произведен в Тайван и че има нисък СОР(не че знам какво е това) , а Дайкините които предлагат са от Чехия. Въпроса ми е дали си заслужава за тези пари и ако не, към какво да се насоча ,защото времето си тече и скоро може студът да ме завари неподготвен.
    Би ли ми дал малко повече информация за това Митсубиши.Интересува ме 10-ка ли е или 12-ка и на колко волта е 100 или 220.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Преди да питаш този или онзи дали е добър,трябва да разбереш каква мощност отоплителна ти трябва за твоето помещение.
    Иначе HITACHI RAS/RAC-25JX5 не е 12-ка,а 9-ка,КПД-то не топли,то ти показва колко ти е икономичен климатика,а относно 100-те волта,за някой е проблем,а за някой явно не.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от Alexi
    не е десятка а седмица
    Това май не е добре или е добер просто незнам пак повтарям че хич не разбирам на тези климатици.Момчето обаче ми каза че е 10-ка

10. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от jori

Преди да питаш този или онзи дали е добър,трябва да разбереш каква мощност отоплителна ти трябва за твоето помещение.
    Иначе HITACHI RAS/RAC-25JX5 не е 12-ка,а 9-ка,КПД-то не топли,то ти показва колко ти е икономичен климатика,а относно 100-те волта,за някой е проблем,а за някой явно не.
    БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО ЗА ИНФОТО. Иначе това HITACHI RAS/RAC-14EH1 - би трябвало да е 12-ка. По принцип как смяташ добра марка ли са Хитачи и Панасоник,говорим за моделите които не са японско производство,тъй като явно за 1300 лв трудно ще се намери нещо японско.

11. Тук е от
    Sep 2008

МЕРСИ ЗА ИНФОТО.Само да питам това HITACHI RAS/RAC-14EH1-12-ка ли е.И по принцип какво ти е мнението за Хитачи

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО ЗА ИНФОТО. Иначе това HITACHI RAS/RAC-14EH1 - би трябвало да е 12-ка. По принцип как смяташ добра марка ли са Хитачи и Панасоник,говорим за моделите които не са японско производство,тъй като явно за 1300 лв трудно ще се намери нещо японско.

Хитачи съм виждал страхотни багери,а Панасоник имат много хубави климатици,за съжаление много малко от тях вече се внасят в Б-я

13. Тук е от
    Sep 2008

Някой би ли ми дал малко инфо за Mitsubishi Heavy SRK20ZG-S.Става ли за отопление на 20 кв и колко е мощно-9ка или 12-ка.Четох че цената му била около 1300лв

14.  

15. Тук е от
    Sep 2008

Хитачи съм виждал страхотни багери,а Панасоник имат много хубави климатици,за съжаление много малко от тях вече се внасят в Б-я
    След като Хитачи имат страхотни багери,а от хубавите Панасоници почти не вкарват в Б-Я,тогава какво да си купя за 1300 лв

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

След като Хитачи имат страхотни багери,а от хубавите Панасоници почти не вкарват в Б-Я,тогава какво да си купя за 1300 лв
    За какво помещение?

17. Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от anfield
    Би ли ми дал малко повече информация за това Митсубиши.Интересува ме 10-ка ли е или 12-ка и на колко волта е 100 или 220.
    климатика е 10-ка ,но не знам на колко волта е , питаха ме тока дали ми е постоянен и им казах че нямам проблеми с мигания и спирания, но незнам това какво общо може да има

18. Тук е от
    Sep 2008

За какво помещение?
    За детска стая с големина 20-21кв.,която е с добра изолация. В интерес на истината мисля доста да разчитам на евентуалният климатик през зимата и затова искам да взема нещо по хубаво.То е ясно че за японско трудно ще стане,но поне да е на което да може да се разчита

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 32 от 95 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2010 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1836
    Последно: 24-12-10, 18:43
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе