Двадесет и четворката на Fujitsu e твоят климатик- излизай 3к BGN и си живей живота ( съблечен естествено ) :-)Първоначално публикувано от vanz
Двадесет и четворката на Fujitsu e твоят климатик- излизай 3к BGN и си живей живота ( съблечен естествено ) :-)Първоначално публикувано от vanz
Преди 2г си купих 3 инверторни климатика един Panasonic CS -XE12 и два бр Fuji RSA 09LCC От Fuji-тата не се оплаквам имах проблеми с единия в началото но сега всичко е наред. А от Panasonic-а съм страшно доволен- само ON/OFF има функция Auto Cleaning Robot с която забравям за него.
Понеже ще се местя в друго жилище ще искам и за там всяка стая да е с климатик и макрата мисля да е Panasonic. Но от този модел XE със самопочистване няма на пазара.
Та въпроса ми е има ли от читавите марки модели с подобна функция за самопочистване + други екстри бонус (Йонизация на въздуха, Ултразвуково почистване на въздуха, Дезодориращия филът, Кислороден генератор)? Очаквам предложения ,парите не са проблем. Важното за мен е климатика да е самостоятелен не да си играя да чистя филтри.
Да напрява уточнение тряват ми 9ки и 12ка инверторни с повече глезотиики.
Fujitsu AWYZ 14{18,24]LB Nocria,но касетите се чистят 2-3 пъти в годината
Fenko, Daikin Ururu Sarara са твоите климатици както и да го погледнеш щом парите не са проблем
http://termo-klima.com/bul/full_info.php?recid=210
Nocria е с предимство че чисти филтрите сама.
Интересувай се какви мощности ти трябват и преценявай каква точно глезотийка да си вземеш.
Уруруто има хиляда филтъра и всичките трябва да се чистят
Ееее,само няколко са и се чистят нарядко,а някои само се сменят 1 път годишно. А и това със самопочистващите се филтри нещо не ми вдъхва доверие.Досега да бяха измислили и такива за прахосмукачките или автомобилите.
Уруруто има хиляда филтъра и всичките трябва да се чистят
Глупости..филтрите са като всички други..сато този за свежия въздух е по различен и по капризен
Човека ви каза че не иска да чисти филтри,а вие му предлагате климатик с три пъти повече филтри.
И аз искам кола,на която да не правя нищо,но още не са я измислили.
Абе то и XE-EKE на Panasonic си чисти филтрите, ама от предоверяване като ги свалих след няколко месеца работа и се оказа, че има още доста какво да се изчисти Е, по-рядко се налага, но все пак...
Абе най си е добре да се чистят с малко прах за пране хем ще са перфектно чисти хем ще усвежат помещението
Аз съм от Бургас и не ми се диша свежия въздух на Нефтохима. А пък отсреща се топлят на дърва и едни пушилки едни сажди. Не простираме зимата на терасата камоли да им вкарвам дима вкъщи. Видях че има климатици с Кислороден генератор те изискват ли някви допълнителни консумативи или се правят някви магии.Първоначално публикувано от TIMBERLAKE
Между другото за 2 години ползване Panasonic CS -XE12 реших аз да си му измия филтрите с прах за пране както по нагоре ме посъветвахте. И филтрите нямаха грам прах след като ги измих водата беше чиста - Уникален климатик. Едно време незнам що не взех Делукса имаше кислороден генератор и йонизатор. Иначе ми трябват 2 9ки и 1 12ка с глезотиики за спалните и хола и още 1 9ка без екстри (но със самопочистване).
Тези Daikin 9ки и 12 ки имат ли че като им гледам моделите почват от 14 22 25 28 или японските стандарти нямат нищо общо с китайските.
Обиколих и няколко магазина такива климатици с "прахосмукачки"нямат. Изглежда ща неща ще чистя филтри. Ще погледана и Fujitsu AWYZ 14 те били с такава екстра ама дали имат модели с йонизатор и кислороден генератор и плазмен филтър?
Fenko
Добре е да се загледаш в GDR сериятя на TOSHIBA (100V.) мисля, че е точно това което търсиш
Кажи параметрите на стаите да видим какво точно ти трябва.
2 спални -12 кв кухня- 15 кв хол- 22кв таван на 2.50м за хола може и по мощен 14ка примерно ама за другите стай 9ката е идеална. Сега съм в подобен апартамент и се топля и разхлаждам с Panasonic CS -XE12 в хола -20кв и за 30 мин мога да го направя сауна. Спалнята и кухнта- 12кв са с Fuji RSA 09LCC.