Страница 14 от 109 ПърваПърва ... 412131415162464 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 1633
Like Tree1Одобрявам

Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.

Виш сега компресора като марка не е чак от катова значение при климатичната техника по важно е като цяло самия климатик как е направен.За мен като цяло копеланда е комрпесор номер едно за всички времена затова и в промишлената хладилна техника е най-исползван.Абе навлизаме в разговор от който няма смисъл във избора ти на климатик, по-горе ти казаха ако търсиш нещо евтино то мидея е твоя климатик ако търсиш някакъв компромисен вариант то вземи си някой конвеционален на някой марка която се е доказала.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2008

Можеш да го направиш с климатици на марката CHOFU SERENO.Изключително висококачествени клими произведени в Япония и пригодени да функционират на минусови температури без проблем !!! Внасят се в българия директно от Япония ! Сайта на фирмата www.bgklima.com разработени са за скандинавските държави моят модел CHOFU е RA-1232pvu със тези машини ще намериш добро решение !И още нещо ! Дано да няма засегнати всичко е произведено в китай !!!!!!! иии почти всички са с един квалитет ! fujitsu toshiba mitsubishi general daikin бяха идеални преди 10 години стария материал !!! Сега в Бг само това chofu си струва лева ! Производството на CHOFU не изнесено в други държави до сега ! Това е сигурен показател че производитела държи на квалитета !

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Това че не са си изнесли производството не ги прави най добрите климатици!Наистина не са лоши но за тези пари има доста по добри модели на daikin,general,toshiba.

5. Тук е от
    Jan 2009

Да но като е с изнесено производство качеството винаги пада . Новия модел на Fujitsu e много орязан доло горе само плазмата си заслужава.

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Тъй, тъй, и японците като са си изнесли производството, сигурно машините им за вътрешния пазар не стават...
    По-скоро говори, че за да е произведен в Япония и да идва на цената, подобна на тези, произведени в Китай, където трудът е по-евтин, вероятно параметрите му са не толкова добри. PVXU - ОК, ама другите...

7. Тук е от
    Jan 2009

ОК и какво им е на парамертите на другите че не разбрах

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Нищо впечатляващо.
    В Япония не правят климатици с COP 3,74 за 9-ка.
    PXU няма климатик с COP над 4, PVU най-много е 4,16.
    PVXU единствено е добър.

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

ti60 какво ще кажеш за Chofu RA-2833HV, машина с СОР-5,52 и заемаща престижното 6 място в класацията ECCJ или пък за Chofu RA-2530PVX заемащ едва 38 място с СОР 5,60 и това им е върхът в Япония? Да произведени са в Япония и какво от това. А за европейските модели даже не ми се говори те са с жалки показатели и космически цени.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Абе има защо fijitsu-General да са най продавани в Япония.
    Както и мерцедеса да е най продаван в Германия

12. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

TIMBERLAKE в грешка си. Най-продавани от няколко години са Национал след тях Дайкин, Тошиба и Мицубиши, за Фуджитсу няма данни. Това е според Eakon.jp

13. Тук е от
    Jan 2009

Несам съгласен какво му е лошото на коп 4,16 при цена 1715 лв на МЕ или fujitsu са по добри . Атова че е правен в Япония само е гаранция за дълак живот на климатика и без проблемна работа несам казал че е с най добри показатели . Но не всичко е както е на книга в действителност нештата са др.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Точно за това говорех, че не е всичко книжка и много пъти съм го коментирал в този форум.Правил съм си доста тестове с отваряне на две различни по марка машини от кашоните, еднакво връзване с почти еднакви на книжка показатели, при еднакви условия, разликата е угромна.
    blue1 Ако незнаеш няй-продавания модел в япония и получил награда за това е Fujitsu-general Nocria.

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Но това е само един модел. Блу говори за цялата гама на дадена фирма,а не за един модел.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Съгласен съм.Не казвам че fujitsu-general са номер едно в климатичната техника,но като цена и качество се нареждат сред фаворитите.И според мен дайкин и тошиба са най добрите ама митсубишито според мен доста са си прехвалени а не са това което трябва да са на тази цена.

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Аз мисля,че всички тези марки са добри.Важно е да намериш "твоя си " климатик.Всяка марка ще има своите фенове със своите доводи за това,че е добра.
    Иначе щяхме да караме само мерцедес и BMW. Ама аз съм със Субару .Щом измених на 15 год.любов с Хонда,значи съм открил "моя" автомобил. Предполагам и с климатиците е така.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 109 ПърваПърва ... 412131415162464 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2008 г.
    От Weezy във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1410
    Последно: 30-12-08, 23:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе