Страница 15 от 109 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 1633
Like Tree1Одобрявам

Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.

Горе долу е така но в Bългария всичко упира до пари макар че има богаташи които пък се стискат и си купуват евтинии щом става дума за домашна техника ама ако е за кола нали трябва да е с последен модел мерцедес за да го видят хората че има.Пък бедните хора много лесно се лъжат да купуват евтинийки и дори и да е калпава покупката те си викат че им харесва щото няма на къде няма пари за нов.Общо взето много може да се говори по темата....

2.  

3. Тук е от
    Jan 2009

Мда....темата е интересна!Аз имам едан Мидеа 18-ка,и както споменах преди време,съм доволен! Вярно,че впечатленията ми от климатиците се изчерпват с тази Мидеа,защото друг не съм имал,но в крайна сметка или върши работа или не!Моята Мидея върши!Днес обаче имах разговор с един търговец на климатици,който предположи,че когато съм си купувал климатика преди 3 години и половина,съм хванал "края на зарибителния материал" и затова съм доволен!Вярно,че човека се опитваше да ми продаде един Nippon,и може би изказването му е тенденциозно,но си мисля,че има резон! Чувал съм,че Осаката,която сега доста се плюе по форумите,преди години е имала страхотен "зарибителен материал".Та мисля си,че това го има при всяка марка! Пускат нещо страхотно,а после малко назад! По-марковите,по-рядко,но те и без това продават скъпо! А по-посредствените го правят по-честичко,не толкова защото не могат да направят нещо наистина хубаво,а защото финансово не биха издържали или не искат да го правят постоянно. Кофтито за купувача е,че не винаги може да уцели този "зарибителен материал",а ако няма поне елементарни познания си е чист късмет! (е,прощавайте,че ви занимавам с глупости) Само не знам къде в моята теория да вместя марката Самсунг......излиза,че са некадърни....

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Всичко друго но не и самсунг!!!!!!!!!!!!!!

5. Тук е от
    Jun 2001

Иказвам лично мнение като собственик на Daikin ururu sarara и японски панасоник. Най добрия климатик е най евтиния такъв, който да се използва само за охлаждане през лятото. А за охлаждане всички са еднакви. Климатика е удобен да си разцъкваш с дистанционното но топлината не кефи. В България има 2 месеца студ само и един конвектор на adax решава нещата . Климатика е икономичен защото и топлината му е анемична и икономична

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Първо ти завиждам тайничко за климатиците.Второ-ако наистина си защитаваш тезата,толкова ли си бил гупав,та си се набутал с 5-6 хилки за едното охлаждане.Два "Сансунга" или "Санж"-ове за 600 лв общо биха ти вършили това,което искаш.
    Как би се чувствал ,ако СОБСТВЕНИК на BMW-7ца и S600 на Мерцедес те убеждават,че не стават и че пернички Гоуф 2 вършел същата работа?

7. Тук е от
    Jan 2009

Заложете на оригинален японски климатик и няма да сбъркаш Chofu Sereno си заслужава послушай ме

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Пич,това,че за сефте имаш добър климатик и му се радваш,не става за довод "послушайте ме". Ако не си разбрал доводите на Деян и Блу1 е друг въпрос.
    Звучиш като перничанин,седнал след мускала си на черен" гоуф 2ка с лята жанта".

10. Тук е от
    Jan 2009

Пич от 12 години ползвам климатици и евтини и скапи сам ползвал имам няколко апартамента в единия имам канална 24-ка инвертор на Fujitsu в другия апартамент имам прословутиа NOKRIA който замръзна миналата зима като това CHOFU RA-1829SVXU няма климатик да духа толкова топло повярвай

11. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Е, защо да няма.Моя ТОШИБА си духа много топло цяла зима.До сега съм сменил 6 различни видове машини и ТОШИБА-та и ДЖЕНЕРАЛ-а също духат "толкова" топло, колкото твоето ЧОФУ.

12. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Е, защо да няма.Моя ТОШИБА си духа много топло цяла зима.До сега съм сменил 6 различни видове машини и ТОШИБА-та и ДЖЕНЕРАЛ-а също духат "толкова" топло, колкото твоето ЧОФУ.
    Вие !!! Сте !!! В голяма грешка ! Значи не сте виждал и усетил как работи това ЧОФУ !

13. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

CHOFU RA-1829SVXU
    Една бърза проверка ми показа цената от 3200лв.
    Дизайна на вътрешното тяло е меко казано примитивен. Прилича на климатик от зората на 90-те години, да не говорим за липсата на каквито и да било екстри по него!
    Ако ще и в наса де е правен подобна пръчка не заслужава повече от 1500лв. (лично мнение)
    За тези пари може да се вземе върхов модел на Тошиба /100V./ която във всяко едно отношение ще е с поне 10 г. по напред!

ti60
    Нищо лично, започваш да ми приличаш на рекламен агет

14.  

15. Тук е от
    Jan 2009

и какъв модел ще е тази тошиба на 100 V незнаен втора употреба и да не знаеш какво взимаш. Ви е сте малко като кон с капаци Toshiba Fujitsu като не си пробвал нешто не дей да говориш поне

16. Тук е от
    May 2008

Добре де, оставете го човека. CHOFU е МАРКАТА. Бест ъф дъ бест. С радио спори ли се.....
    Вие!!! Сте!!! Прав!

17. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от ti60
    и какъв модел ще е тази тошиба на 100 V незнаен втора употреба и да не знаеш какво взимаш. Ви е сте малко като кон с капаци Toshiba Fujitsu като не си пробвал нешто не дей да говориш поне
    Нов човече, нов! В кашон! Модел 2007
    Ето ти пример. Направи сравнение и не приемай нещата толкова на вътре!
    http://translate.google.com/translat...tm&sl=ja&tl=bg

18. Тук е от
    Jan 2008

Нов в кашон ! амаа китайски ! и не знаеш каква мощност е !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 109 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2008 г.
    От Weezy във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1410
    Последно: 30-12-08, 23:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе