Е, толкова фирми продават Fujitsu/General, че няма как да го няма в Бургас.
Е, толкова фирми продават Fujitsu/General, че няма как да го няма в Бургас.
Този сайт ли си гледала? Това са им официалните вносители: http://www.bulclima.com/bg/partners/3-burgas.html
Да този гледах.Първоначално публикувано от dgenov
Междо другото сега,като разглеждах видях още един климатик,който не се разли4ава кой-знае,колко от MSZ FD35 VA модела е на ТОШИБА RAS-13GAV-E2 и е доста по-евтин.Моля,някой,който има наблюдение на единия или другия да изкаже мнение,4е сме в затруднение,кой да изберем.
Офисът на БУЛКЛИМА в Бургас е на ъгъла на Ботева и Сливница, от страната на Главната
Къде я намери тази Toshiba, тя е от 2006-та. Актуалните модели са:Първоначално публикувано от pepita_78
RAS-13SKV/SAV-E
RAS-13SKVR/SAVR-E
RAS-B13SKVP/SAVP-E - силно препоръчвам
Ако се целиш в горния сегмент:
1) МЕ FD35VA
2) Daikin FTXS35G/RXS35G
3) Fujitsu ASHB12LD
4) Toshiba RAS-B13SKVP/SAVP-E
5) MHI SRK35ZIX-S ако са го получили вече... но не се знае още как е, нов модел е.
За 100-волтови ако изявиш желание - отделно. Иначе гравитирай около тези модели без много криввания встрани
Как са подредени? МЕ FD35VA е на първо място или просто тези,които си ми предложил са сходни? Благодаря ти сега ще ги разгледам в нета и ще видя къде в Б-с се предлагат.И все пак кой от тях е ПО добър.Първоначално публикувано от deian
FD 35!!!!Това е климатика Ви!!!Първоначално публикувано от pepita_78
БЛАГОДАРЯ dindo,и аз първо на него се бях спряла.Нека някой ако има такъв климатик сподели как се държи.О4акванията ми от него са да топли(в Бургас темп. не падат много),да е що годе икономи4ен, екстрите да си заслужават.
Уффф, толкова по-елитни марки има, а се заби точно на Тошиба - жена...
Очакванията са да топли...ми то всички топлят!!!
Въпросът е какво точно търсиш - качество, цена или икономия?!
Ако искаш само да те топли ми вземи си тогава една "Мидея" или "Осака".
Като мощност - Фуджитсуто
Като цена - Тошибата
Като качество и цена аз ти казах - Шарп
Ако пък ми кажеш, че си променила мнението си и държиш и на трите показателя, които по-горе съм изброил, тогава - Daikin и всички останали!!!
Абе,Зомби,следващия път се изкажи по-подготвен.
1-FD е ВЪРХОВИЯ модел на Митсубиши Електрик,за каква Тошиба говориш?.
2-Колко по-елитни марки познаваш от тая?
3-как ти,който имаш климатик от месеци и едва вчера разбра,че трябва да си чистиш филтрите,си позволяваш да държиш такъв тон на жена,пък и да даваш акъл?
По-тъп пост от този на InternetZombie, не бях чел. От него лъхат простотията и невежеството на задклавиатурното устройстово.
Въздържай се от обидни квалификации!
Момчета,това е най-активната тема,но и най-безполезната,заради категоричните и объркващи изказвания на хора,които не са монтитали и ароматизатор на климатик.Нека тези споделят наблюденията си на машините у дома им,а съветите да оставим на професионалистите.
Първоначално публикувано от valen1
От 29-те градуса у тях му е станало нещо...
Какво да ти кажа, Дайсейкай-чето на Тошиба е несравнимо спрямо твоя Sharp. Sharp е една от добрите марки за климатици, имат хубави модели, но за съжаление повечето такива не са за Европа.
Къде слагаш Тошиба в класацията според теб, че ми е любопитно?