Еееее, човек да не допусне някой лапсус майна, готови сте да го разкъсате на парчета само за да се чуе вашата дума!
Мислех, че сте интелигентни момчета, а май се оказахте, че в действителност сте калпазани.Ванка ми познавам много по-елитна марка при климатиците от Мицубишито!!! Чувал ли си за Дайкин и запознат ли си малко с историята на тази компания?Аз не пиша с лоши чувства, все пак човек не може да бъде енциклопедия и да знае всичко.Та Мицубишито пред Дайкин , е като да съпоставиш малко дете ,пред зрял вече човек!
И не знам отвчера, че трябва да се чистят филтрите...просто съвсем бях изключил за тях...съжалявам, че ще те разочаровам, ако си мислил че съм израстнал някъде в планината сред дивите животни(Vanko68)!Vanka на теб и останалите, които ме нападнахте тук ще кажа следното - Sharp-a в най-студените месеци работише на най-ниската степен със забити филтри, ама толкова забити с прах, че нямаше една чиста клетчица, която да не бе напластена с прах!Ей тоя Шарп, дето на някой от вас им трън в очите ми поддържаше 28-29 градуса в хола и 23-24 градуса в спалнята!Да и това в най-студените месеци, на наи-ниската степен със напластени от прах филтри!За тази цел бях сложил три термометъра в хола и един в спалнята.На най-отдалеченото място - вратата на хола термометъра ми показваше 26 градуса.Единствено не ми беше комфортно топло заради забитите филтри и степента на вентилатора. Бас слагам с Vanko68, че при тези условия неговия климатик дори ще откаже да включи!Същото важи и за още един двама човека, които са ми отговорили.От моя пост лъхало невежество и не знам си какво - а какво лъха от поста на IvoSI (476)?! Дино, найстина няма място за сравнение между Тошиба и Шарп...Шарпа ще го направи на мармалад този Дайсейкай! Не всичко опира до параметри, бих казал че основното е в софтуера на климатика и качеството на изработените части!