Знам, TIMBERLAKE, но случая с FD-то не е такъв![]()
Знам, TIMBERLAKE, но случая с FD-то не е такъв![]()
InternetZombie тоя Шарп със задръстени филтри ако вдигне 29градуса в най студените дни и то на най ниските обороти ще се хвърля от айфеловата кула.Тва дето го наговори по добре някой да го истрие че е пълна простотия.
Голям смяхПървоначално публикувано от InternetZombie
![]()
и по-недомислено изказване не бях чел скоро
Ами същата песен, вероятно.Първоначално публикувано от dgenov
Една от моите стаички, които обработвам е 8,75х4,60. Към 40м2 и h=3,25.![]()
Не е "много" вероятно да ти кажа, нали виждам за какви машини се говори тука: хората се стремят към високи класове но когато им трябва малка машина. Колко според теб могат да си позволят над 35ци от скъпите - цените им отиват в космоса? Хубава "стаичка" имаш и с какво я обработваш? Не ме разбирай погрешно, личи желанието ти да се закачаш за думата с недомлъвки но ... Няма проблем разбира се, не оспорвам правото на хората с възможности да купуват скъпи машини - много ясно. Карай, въпроса пак се извърта за богати и бедни - няма смисъл да го продължаваме ... имало ли смисъл смисъла ...
Ако ще е за дискусията обаче:
А случая с LDто какъв е? Хората имат 60м3 захлупена северна стая в която слънце не огрява и изрично държат да им е ТОПЛО(колко е отделен въпрос но като се подчертае значи че като му дадеш ряз на климатика да не се чуди два часа кво да прави!) Не казвам че FDто е по-лошо от колкото е, а попитах за сравнение между двата(на екстрите спрямо цената им) и кой ще им топли по-добре според теб? Само КОПа който цитираш и аз го знам и не оправдава 400лв разлика при близо киловат надоло! Не казвам че е лесна преценката ако двата ги монтираме във тяхната стая за тест кой как ще се справи, но поне опитай да размислиш. И още нещо: опитай да познаеш защо някой хора си слагат по 100вата и по 130 даже на м3? А други по бързата процедура: толкова по толкова по 70 и готово, ама дали е готово?Първоначално публикувано от deian
Направо отивай и се мятай тогава, щото толкова ми поддържаше и при такива условия!Първоначално публикувано от TIMBERLAKE
Твърдо си стоя зад всяка дума, която съм казал!!! Кажи, какво да направя и ще го направя за да се увериш, че не лъжа!
Защо да ми се изтрие мнението - щото си споделям опита ли, или защото на теб не ти харесва?!
Тук само с добро око се гледа на супер марките - Дайкин, Мицубиши Фуджитсу и Панасоник...сякаш компании като Шарп, Тошиба, Саню и др. не правят климатици...или може би не могат да направят по-добри машини от тези на супер марковите компании?!
Ако почнем да се лъжем, всичко се обезсмисля и по-добре въобще да не пишем, когато ще се лъжем.
Познавам много добре народопсихологията на българина и неговия манталитет...айде ще спра дотук!
Да полезен е/да духа към теб или в друга посока,независимо дали се движиш/,ама да знаеш как да боравиш е него и останалите екстри.Аз се борих три седмици да му разгадавам хавите и се отказах.Иначе невероятна работа на машината-в някой режими може да забравиш,че е включен.Единствено леко ме разочарова шума на външното,сравнение с Панасоник например.Първоначално публикувано от dgenov
Panasonic-а ако е бил със scroll, просто забрави да го чуеш. Това е най-тихия компресор.
дидо тия показания за каква марка климатик са.и в кой град са съответно.
InternetZombie нема климатик дори леко преоразмерен и да направи в най големия студ 29градуса на 50см. от земята.Кой се опитваш да заблуждаваш освен себе си?
Има ли разлика между FUJITSU GENERAL ASYB 12LDC и FUJITSU GENERAL ASHB 12 LD?
TIMBERLAKE-има,неговия Шарп и то напълно задръстен.Всички други са на опашката.
Вярвам на очите си!!!
В Пловдив, когато най-ниските температури бяха от -10 до -15 под 27гр.не ми е падал!
Толкова ми е показвал на дисплея на вътрешното тяло, толкова са ми показвали и термометрите в стаята - 3 на брой и то на различни места!
Термометрите ми са на височина 2м. а на пода колко точно е немога да кажа, защото не съм слагал термометър на пода!
Филтрите ги почистих преди десетина дни, а Sharp AY-XP 12 FR e закупен октомври месец! Имам и по-стари постове, които можеш да прочетеш!
За 2008 г. при 25-ците модел на Шарп е на първо място, така че първите места не са перманентно абонирани за Дайкин и Мицубиши!!!
Първоначално публикувано от dgenov
![]()
![]()
Човече, нямам ни най малко желание да споря излишно или /опазил ме господ/ да убеждавам някого в нещо. Ако си ме разбрал грешно - сори. А, че нямаш чувство за хумор се убеждавам за втори път за кратко време. Извинявай! angel
Отделен е въпросът, какво и дали "личи", че и с недомлъвки...Вие питате, ние отговаряме. Какво толкоз? Значи ти може да си позволиш да вмъкваш иронизираща нотка, а друг не. Е, няма начин. И въпроса не се извърта, поне аз не го правя и не съм го правил. Я намери мой пост в който пламенно защитавам нещо, давам акъл излишно или обиждам. Макар че скоро май казвах някъде, с риск да се повторя, пак казвам - старая се да съм обективен. На база на знания, чуто, видяно, опит.......и т.н. и т.н. Успявам ли? Не знам. Поне се старая. Никой не е застрахован да изтропа глупост, аз също. Опитвам да не го правя. И без това тук изобилства от такива.
А, по съответен казус, дали знам, колко знам или нищо не знам, пак е друга тема. Не съм се старал да налагам мнение, а ти постоянно се опитваш да го правиш.
Въпросната стая си отоплявам и охлаждам с Tошиба RAS 16 SKVP-E.Ще се опитам да метна снимка......пробвах наскоро, нещо не успях..
За дискусията....подобна северна стая, обработвам с машина Саньо, инвертор, SAP KRV 123EH. За да бъда точен, около 65 м3.
P.P.
Не ми ще снимката.Намалена е, но ми казва софта, че.......файла бил пълен...??
grubi81
Няма разлика, става дума за една и съща машина, просто на едната ще пише Fujitsu, на другата General, все са производство на концерна Fujitsu General Limited.
много добра серия плазмени машини.