Кое е некоректното от моя страна за линковете които съм посочил.Или тези системи се използват за нещо друго?Първоначално публикувано от InternetZombie
Човека говорил за въздуховоди...,а дали има байпасни връзки при него, задвижка с управление по температура.
"Не се върти един и същи въздух,защото си има смукателна и нагнетателна вентилация с байпас,като съотношението на свежия въздух се регулира от 0 до 100 %."При 0% какъв въздух въртиш? При 100% пресен въздух как се върти електромера?
" Като си цопнеш сплитовете или VRF да не би миризмата от готвенето и цигарите да изчезва?" Не изчезва, ама не се разнася из всички стаи.Защо не му кажеш, че трябва да поддържа по ниско налягане на въздуха във тоалетната и кухнята за да няма миризма, а това става пак с вентилатари, а те не искат да работят без да харчат ток?
"Това е главния начин точно в САЩ,Канада и Израел." Да но до средата на 70те години на 20 век.Вече ползват от типа на Vitocal 300 WW / аз още чакам коментара ти за тях, като на специалист /.
А дали апартамента му е 100 или 60 квадрата не съм ясновидец.Интереса към VRF системите е много голям, стига да може клиента да си го позволи.