Концерна -майка има три търговски марки-Фуджицу Дженерал,Фуджи и Дженерал.Ти си гледал първата и третата марка..Буквените означения LD означават на практика напълно еднакви модели.
Концерна -майка има три търговски марки-Фуджицу Дженерал,Фуджи и Дженерал.Ти си гледал първата и третата марка..Буквените означения LD означават на практика напълно еднакви модели.
ASYB 09 LD няма да ми вдига много нервите надявам се, досега бях с едни обикновени, ни температура поддържат ни инщо - кога иска топли, кога иска не топли. Събуждам се зимата сутрин за работа той на 22 нагласен, в стаята 18.
Затова реших инвертор и марка.
Казвайте, че утре мисля да го поръчвам...
значи последно
АSYB 09 LD или ASYA 09 LGC ?Цената не е фактор.
и евентуално фирма за Варна. Спрял съм се, но все пак...
9LD задължително щом ще гониш такава висока за климатик температура.
Първоначално публикувано от zerowПослушах TIMBERLAKE поставих в детската 9 LCC. Реших в кухнята да сложа конвенционален 9 UB ползва се много малко и на какво се натъкнах вносителя го препоръчва до - 5 градуса на отопление, а навсякъде го пишат до -15Първоначално публикувано от TIMBERLAKE
http://fujitsu.penguin-un.bg/
и се чудя какъв друг конвекционален до 1000 лв. да купя за отопление
Много коректно от страна на Пингвините. Просто сложи 12 USB, разликата в цената е никаква
Слагай тогава Дайкин FTYN 25 G.Дават го до -10°,но тази зима топлех на балдъзата панелката 16 м2 без изолация и с две външни стени.Работи си перфектно и на -15°.Имам монтаж в магазин 20 м2 за дески стоки,влиза се постоянно,със изцяло стъклена витрина на лицето,верно ,при -15° поддържаше само 16-17°,но хората си бяха доволни и на това..
Жилище с три стаи - кухня, хол и спалня.Всяка от тях е по 15 кв.м.От кухнята се влиза в хола, но преходната врата е стандартен размер.Височина на стаите 2.60 м. Искам да отоплявам цялото жилище колкото се може по икономично .Искамисе да взема най много 2 климатика, по свястна марка, като Дайкин, Хитачи, Мицубиши, Фуджицо и др.от този клас. Разполагам най много с 2500 лв.Моля птедложете ми решение.Предложиха ми някакъв климатик Мицубиши-най новия модел - 2260 лв. но ми е много скъп - имал много екстри,които почти не разбрах.
Трудна задача. Най-добре за всяка стая климатик. Вземи си за начало два, като пропуснеш кухнята. Честно казано ако искаш да са инвертори и за два парите са малко, но горе-долу може да се получи.
съгласен съм с деян. може да речем за хола да вземеш конвенционален и инверторен за спалнята.
Мога да увелича бюджета до 3000 лв., но ако може да ми препоръчате нещо по конкретно, като модел, марка, защото от брошурата на Мицубиши която взех почт нищо не разбирам.В магазина ми предлагат 2-ве 12-ки на Фуджицо, но всички там ми изглеждата еднакво.
2 броя Fujitsu ASYB09LD или ASYA12LGC.
2 броя Daikin FTXS25G
2 броя Panasonic E9JKE
2 броя Sharp AY-XPC9JR
2 хубави 100-волтови 22-ки или 25-ци - AS-E25T на Fujitsu например, Sanyo DS22T (това е и моят фаворит) и т.н.
Ха сега де
Помештението е спалня,30 кубични метра,панел,прозореца е PVC,няма външна изолация,климатика искам да го ползвам за уторление и охлаждане,искам да е нов не втора употреба,европейски модел.Отделил съм 900-1000лв.
Daikin FTYN25G - конвенционален. Идеален.
трябвали да е инверторен за да топли? Или те са само за икономия на ел.енергия? Незнам