Страница 95 от 109 ПърваПърва ... 45859394959697105 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,411 до 1,425 от общо 1633
Like Tree1Одобрявам

Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2007

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Има вече по-добри инвертори на Мидея. Тоя си е бая лаком.
    4.4 kW номинал и потребява 1.79 kW, COP 2.46 при +7°
    Не виждам защо някой трябва да си го причинява това, колко му е COP при -5? А при -10?
    Има, да! Ама не на тази цена и за това помещение.
    От Мидеа, за това помещение и да е инвертор с отдавана мощност над 4,2kW в класа на 12-ките, не се сещам за друг модел!
    И след като гоним и цена с монтажа под 1000лв. - за друго от тази марка, не се сещам.
    Ако имаш по-добро предложение в този ценови клас и от тази марка - дай го да го видим!
    За Фуджицу 12LGC ни е ясно, ама и цената е друга
    Пък ако се сещаш и за друг марков в този ценови диапазон - още по-добре

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Темпекс внасят 12UC, а не 12 UB, двата модела са различни, но много хора ги бъркат.

4. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

След като дълго се чудих с какъв модел на Мидеа да се отоплявам , инвестирахв във Fujitsu ASHA09 LCC. Монтираха го и е много тихичко...
    Благодаря на всички от форума за вниманието и за отговорите на постовете ми!
    Всичко най!

5. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2007

Цитат Първоначално публикувано от dechev
    След като дълго се чудих с какъв модел на Мидеа да се отоплявам , инвестирахв във Fujitsu ASHA09 LCC. Монтираха го и е много тихичко...
    Благодаря на всички от форума за вниманието и за отговорите на постовете ми!
    Всичко най!
    И не само "тихичко" ще ти е, ами и доста топличко още...
    Честито!

6. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Zdraveite,izvinqvaite 4e pi6a na latinica,no sam na 100km ot BG i tuk nqma klaviaturi s na6ata pismenost!Imam vaprosi otnosno klimaticite,a vijdam 4e tuk ima seriozni i razbira6ti xora!Idvam si za mesec v BG i spe6no trqbva da postavq 3 klimatika v gaden panelen apartament,posleden 6-ti etaj,sever zapad.Limita mi e po 2000za br.Interesuvam se ot nadejnostta na markite,sigurnostta v perioda na eksploataciq i seriozna firma za montaj i poddrajka!Naselenoto mesto e Kazanlak.Blagodarq Vi mnogo na vsi4ki koito se nadqvam da mi pomognat!

Превод:Здравейте!Имам въпроси относно климатиците,а виждам,че тук има сериозни и разбиращи хора!Идвам си за месец в БГ и спешно трябва да поставя 3 климатика в гаден панелен апартамент,последен 6-ти етаж,север-запад.Лимитът ми е по 2000... за бр.Интересувам се от надеждността на марките,сигурността в периода на експлоатация и сериозна фирма за монтаж и поддръжка!Населеното място е Казанлък.Благодаря Ви много на всички,които се надявам да ми помогнат!

7. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2007

За Казанлък, дилърът на фирма Темпекс (вносител на FUJI ELECTRIC) e ЕТ "Александър Секулов-Асек", с адрес: ул."Г.Бенковски"4 и тел.0431)2-23-36.
    Климатиците с марка FUJI ELECTRIC са едни от най-добрите, предлагащи отлично съотношение цена/качество/надеждност.
    Разгледай им сайта http://www.tempexbg.com/Split_Fuji_Wall_Inver.php.
    За този бюджет, който си определил, ще имаш възможността да притежаваш най-доброто на пазара.
    Но за целта, дай малко повече информация за всяко помещение - площ и височина на стаите.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Standarten panelen apartament!!Dve stai i kuxnq....I vsa6nost kato 4e li osnovno e nadejdniq serviz,a za6to naprimer da ne si vzema GENERAL,te dokolkoto razbiram sa ednakvi napalno s FUDJI-to....Estestveno ne bix si i pomislil za tezi starozagorskite chofu,sertificirani za Norvegiq!..Dran dran..4e te tam i kravite si toplqt s gas,izob6to sled Praga nagore trudno 6te vidi6 van6ni tela po stenite...Da ne govorim za Norvegia!!

Превод:Стандартен панелен апартамент-2 стаи и кухня.И всъщност като че ли основно е надеждния сервиз,а защо например да не си взема GENERAL-те доколкото разбирам са еднакви напълно с FUJI-то...Естествено не бих си и помислил за тези Старозагорските Сhofu,сертифицирани за Норвегия!Дрън-дрън,че те там и кравите си топлят с газ,изобщо след Прага нагоре трудно ще видиш външни тела по стените.Да не говорим за Норвегия!

10. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

За тези пари слагай 3 от най-добрите. Трябва да знаем размера на стаите, но ще те ориентирам към модели, а за конкретните мощности после според кубатурата.
    Daikin FTXS25G
    Fujitsu / Fuji / General ASYB09LDC
    Mitsubishi Electric FD25VA
    Mitsubishi Heavy SRK25ZIX
    Toshiba RAS-B10SKVP-E
    Няма да сбъркаш с нито един от изброените модели.

11. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Da tova opredeleno e dobar otgovor,az jiveq v centara na Evropa i tuka v tozi region,tam kadeto ima klimaticite sa6to sa na DAIKIN i MITSUBISI!E ne vsqka stena e oki4ena kato koledna elxa kakto e u nas,xorata zimata si imat gas a lqtoto e ponosimo!NO zavoda na Daikin e v Pilzen,i otzivite za produkciqta mu ne sa mnogo polojitelni!Xorata tarsqt belgiiskite sglobki!A kakvo i ot kade se vnasq v BG e malko neqsno!......

Превод:Да това определено е добър отговор.Аз живея в центъра на Европа и тук в този регион,там където има климатици също са на Дайкин и Митсубиши!Е не всяка стена е окичена като коледна елха,както е у нас,хората зимата си имат газ,а лятото е поносимо!Но заводът на Дайкин в Пилзен и отзивите за продукцията му не са много положителни!Хората търсят белгийските сглобки!А какво и откъде се внася в БГ е малко неясно!....

12. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2007

slovaka, хубаво да си вземеш General, aма нямат дилър за Казанлък, а ти искаш да е с добър сервиз.
    Затова, ти предлагам моделите на Fuji Electric, тъй като те имат дилър в Казанлък, а и моделите им са еднакви с тези на Fujitsu-General.
    Разгледай тези - > Fuji electric RSB-09LDC Plasma и Fuji electric RSB-12LDC Plasma
    И двата модела с монтажа, ще ти излязат под 3300лв., а като характеристики са перфектни.
    Ако дадеш размер на стаите - може да се окаже, че и с по-малко може да минеш.

13. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Blagodarq ti,az sa6to klonq kam GENERAL,ot godini sa na pazara,Bulklima e golqma i izvestna firma,a tova 4e nqmat dilar za Kazanlak ne e problem,ei kade e ST.Zagora!....Vse pak BULKLIMA stoi poseriozno ot ET....makar 4e znae li se na kakvi kalpazani moje da popadne 4ovek...I o6te ne6to koeto zabelqzax,modelite na SARP GHR.Visok COP.tailandski ama za6to gi prodavat Texnomarket,a v Uzunov gi nqma!?Nali uj te im bqxa vnositelq!?.....

Превод:Благодаря ти,аз също клоня към GENERAL-от години са на пазара,Булклима е голяма и известна фирма,а това,че нямат дилър за Казанлък не е проблем-ей къде е Ст.Загора!...Все пак Булклима стои по-сериозно от ЕТ....макар че знае ли се на какви калпазани може да попадне човек...И още нещо,което забелязах-моделите на Sharp GHR.Висок СОР.Тайландски,ама защо ги продават в Техномаркет,а в Узунов ги няма?Нали уж те им бяха вносителя!?...

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Вече ги внася друг. Общо-взето разширяват мрежата, че ИСУ не ги продаваха много Шарповете.

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Аз, залагам на Fuji Electric вносителя е много коректен.

17. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от chachoto
    Аз, залагам на Fuji Electric вносителя е много коректен.
    И аз подържам това мнение.

18. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Mnogo sam blagodaren za mneniqta,stesnqvam izbora do dva varianta:ili General,FUDJI......ili SHARP!Kato priemam parvite dva za edno i sa6to vsa6nost! I vse pak iskam pove4e informaciq to4no za tezi ma6inki SHARP AY/AE-XP12 GHR i ....9GHRKoi gi vnasq i servizira i nadejdni li sa kato sglobka ,ikonomi4nost i povedenie pri minusovi temperaturi!?...Za GENERAL ima mnogo pisani ne6ta,tam kartinkata e po qsna!.....I o6te vednag blagodarq na vsi4ki,za mneniqta!

Превод:Много съм благодарен за мненията,стеснявам избора до 2 варианта-или General,FUJI....или SHARP!Като приемам първите 2 за 1 и също всъщност!И все пак искам повече информация,точно за тези машинки- SHARP AY/AE-XP12 GHR и 9GHR.Кой ги внася и сервизира,и надеждни ли са като сглобка,икономичност,и поведение при минусови температури?...За GENERAL има много писани неща,там картинката е по-ясна!...И още веднъж благодаря на всички,за мненията!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2008 г.
    От Weezy във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1410
    Последно: 30-12-08, 23:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе