Страница 94 от 109 ПърваПърва ... 44849293949596104 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,396 до 1,410 от общо 1633
Like Tree1Одобрявам

Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.

Първият със сигурност не, за вторият не знам какво да кажа... а и отпред трябва да има още букви в означението.
    От някое техно ли ще ги влачиш? Внимавай.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Yosifov80-дай още 30 лв за Фуджи 12. Имаше реклама по магистралата Сф-Пловдив на Темпекс за 890 лв с монтажа.
    И внимавай с избора,че помещението ти е голямо и ако нямаш добра изолация,ще береш ядове зимата с тези мощности,които посочваш.

4. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от vanko68
    Yosifov80-дай още 30 лв за Фуджи 12. Имаше реклама по магистралата Сф-Пловдив на Темпекс за 890 лв с монтажа.
    И внимавай с избора,че помещението ти е голямо и ако нямаш добра изолация,ще береш ядове зимата с тези мощности,които посочваш.
    ИЗОЛАЦИЯТА СИ Е ДОБРЕ И Е ТОПЛО ЮГО-ЗАПАДНО
    А НА КОЯ ФИРМА БЕШЕ РЕКЛАМАТА ИЛИ НЯМАШ СПОМЕН?
    Изолацията си е добре и е топло юго-западно.А на коя фирма беше рекламата или нямаш спомен?

"Първият със сигурност не, за вторият не знам какво да кажа... а и отпред трябва да има още букви в означението.
    От някое техно ли ще ги влачиш? Внимавай."

АМИ ИМА РАЗБИРА СЕ ПРОСПАЛ САМ ГИ MIDEA MSG-12HRDN1
    Ами има разбира се.Проспал съм ги- MIDEA MSG-12HRDN1.

5. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от Yosifov80
    ИЗОЛАЦИЯТА СИ Е ДОБРЕ И Е ТОПЛО ЮГО-ЗАПАДНО
    А НА КОЯ ФИРМА БЕШЕ РЕКЛАМАТА ИЛИ НЯМАШ СПОМЕН?
    фирмата ясно ти е написана - просто трябва да четеш по внимателно - "Темпекс" - това е официалния вносител на Фуджи за Б-я!
    и не пиши с ГЛАВНИ букви!

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Спонсор? По-скоро е вносител...

7. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Спонсор? По-скоро е вносител...
    мерси Ванко! в бързината съм объркал...

8.  

9. Тук е от
    Nov 2009

Да разгледах сайта на фирмата има само един проблем трябва ми за Варна а тук цените са има няма толкова плюс 160 за монтажа и вече ми идва доста като цена

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Djia
    Yosifov80 - би трябвало Темпекс да си имат офис във Варна.Промото важи за цяла БГ,не е за Пловдив примерно...
    Май нямат собствен офис.Дилъри:
    Варна: ЕТ "Милен Ефендулов"
    тел.052)60-14-26
    Варна: "Ривал" ЕООД
    тел.052)65-81-82
    Варна: "Алто Клима"
    тел.052)91-84-25

11. Тук е от
    Nov 2009

Точно в Алто Клима проверих цената е 870лв без монтаж с монтажа става 1050 а на друго място го намерих за 999 с вкл. монтаж но ме убеждаваха че за тази кубатура трябва да е инверторен
    Според хората там трябвало да е инверторна 12-ка иначе нямало да върши работа и те ми предложиха тези два модела на Мидея и Самсунг и един на Осака както и един на Фуджитсу който обаче беше около 1400 лева
    Та затова питах за тези климатици иначе наистина не разбирам и незнам каква мощност е необходима за тези около 70м3

12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

И аз смятам, че си за инверторна 12-ка. Трябва ти номинал поне 4.2 kW.
    За 1450 лв с монтажа можеш да си сложиш Fujitsu 12LGC инвертор.
    За 1490 лв с монтажа - това:
    http://www.v-clima.com/prod.php?id=k...txs35d_arxs35f
    Иначе според мен си за конвенционална 14-ка, за да нямаш проблеми. Но ако все пак разчиташ, че е доста топла стаята, мятай 12USB - климатичето е герой.

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Yosifov80 - просто забрави за всякакви Сансуняци и Оса-аки...Каквото и да е,само не това....

14.  

15. Тук е от
    Nov 2009

Yosifov80 - просто забрави за всякакви Сансуняци и Оса-аки...Каквото и да е,само не това....
    Да това вече ми се изясни но не разбрах дали мидейката ще върши работа и какъв е реалният и разход на електроенаргия

16. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2007

Имаше едни моделчета на Мидеа MSG-12HRI, които имат достатъчна номинална отдавана мощност на отопление като за твоето помещение.
    Отдаваната мощност на ОТОПЛ. е 4.4 KW
    Ако си се спрял на инвертор и си съгласен да е и Мидеа - този те удовлетворява и като характеристики и като цена.

17. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Има вече по-добри инвертори на Мидея. Тоя си е бая лаком.
    4.4 kW номинал и потребява 1.79 kW, COP 2.46 при +7°
    Не виждам защо някой трябва да си го причинява това, колко му е COP при -5? А при -10?

18. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Yosifov80
    Точно в Алто Клима проверих цената е 870лв без монтаж с монтажа става 1050 а на друго място го намерих за 999 с вкл. монтаж но ме убеждаваха че за тази кубатура трябва да е инверторен
    Според хората там трябвало да е инверторна 12-ка иначе нямало да върши работа и те ми предложиха тези два модела на Мидея и Самсунг и един на Осака както и един на Фуджитсу който обаче беше около 1400 лева
    Та затова питах за тези климатици иначе наистина не разбирам и незнам каква мощност е необходима за тези около 70м3
    Сигурно не си питал както трябва:
    1.С влизането ги попитай дали те(алто клима) са представители на темпекс за града в който живееш и кажи ,че си търсиш климатик от темпекс-фуджи.Ако отговорят утвърдително, тогава просто им кажи, че искаш да се възползваш от промоцията и да закупиш Фуджи 12 за 890 лв с монтажа както си видял в рекламата на магистралата.
    Ако се направят на луди значи тази фирма няма да ти свърши работа.

когато взимах GENERAL 12LD "Булклима" имаха две страници в интернет фирмена с името на Булклима и друга страница която излизаше като напишеш в Гугъл general. На двете страници за моя general 12LD имаше две различни цени като разликата беше от порядъка на 250 лева, без да има отбелязано, че има промоция?!?. Имам познат който е представител на фирмата за моя град, отидох при него и му казах, че искам да си купя един климатик генерал 12лд, както го попитах за цената.Той ми каза по-високата цена. Казах му, че в интернет има две страници и той ми отговори, че и двете са на БУлклима, но едната излиза като пишеш ДЖЕНЕРАЛ в гугъла и я пазят заради търговската марка на климатиците генерал.Накарах го да отвори страницата на Дженерал и там климатика излезна с цена 1730 лева, а на другата беше около 1990 лева по спомени.Казах му, че не може един и същ климатик продаван по едно и също време да е с две различни цени.Той ми отговори, че ще провери.След 3 дни ми се обади че цената е 1730 лева с монтаж, отговорих, че купувам.

Все пак прецени отново дали този дженерал/фуджи/фуджитсу ще може да те топли, както ти обърна внимание и Ванко68.Вярно че си във Варна и няма такива студове заради морето, но все пак имам спомени със замръзнали пристанища, така,че...

Разхода на ел.енергия ще е по-нисък в сравнение с отопление с друг вид ел.уред. прецени сам:
    сметката ми за ток за двете стаи в подписа с климатиците от подписа ми за периода 24 септември 22 октомври е 57.68 лева при непрекъсната работа на двата климатика.Без климатици е между 17-25 лева на месец.
    В темата колко ми харчи/гори климатика аз и други сме писали повече по тази тема прочети там.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2008 г.
    От Weezy във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1410
    Последно: 30-12-08, 23:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе