Ееее,за тях направо бях изключил. За 500 лв, ша знайш ,идват направо от центъра на Ню Йорк.Барабар с едно китайче в кашона за монтажа...
Ееее,за тях направо бях изключил. За 500 лв, ша знайш ,идват направо от центъра на Ню Йорк.Барабар с едно китайче в кашона за монтажа...
В грешка сте колега, тия с китайчето са канадски - от Ванкувър.
преппоръчайте ми марка и модел климатик за стая 40 кв. до около 1500 лв максимум,ще се отоплява предимно с него,за софия става въпрос ,тоест да работи и при -15
Предлагат ми тази машина Daikin E22HTNS. Някой ползва ли такава ?
За тези пари само FTYN50 на Daikinпреппоръчайте ми марка и модел климатик за стая 40 кв. до около 1500 лв максимум,ще се отоплява предимно с него,за софия става въпрос ,тоест да работи и при -15
Не, ама имам един емерсон в мазана...Първоначално публикувано от wizard2000bg
Здравейте, имам един много сложен въпрос за избора на климатици. Една приятелка иска да се топли с климатици, но разполага само с 1500лв
Едтана стая е 65м3 и има външна стена без изолация, другата стая е 45м3 вътрешна, но е спалня и момичето иска там да и е топло(като всека жена).
Спрял съм се на два модела като чета във форума единия е MIDEA MSG-12HR или Nippon ASW-12A4.
В голямата стая има и камина, която ще се пали през много студените зимни дни и за това и за там съм предвидил 12-ка.
Ще бъда благодарен да предложите нещо по-добро в този ценови диапазон :-)
Огледай се за Midea MSV1-12HRDN1 - инвертор с добри характеристики и на добра цена (~699лв.)! Ще е достатъчен за спалнята й.
е добре де,на -15 вън няма ли да замръзва конвенционалния,всички консултанти с които съм говорил казват -неПървоначално публикувано от vclima
За консултантите в техномагазините само инверторните не замръзват. Замръзват климатици със лошо програмиран дефрос без значение дали е инвертор или конвенционален.
Първоначално публикувано от sf7878Преразгледай си бюджета, изискванията или квадратурата, и ела пак да попиташ. Колегата vclima, ти даде единственото смислено решение.Първоначално публикувано от sf7878
да ти топли компотите ли ?Първоначално публикувано от Kasap
Хе, че той не става за топлене. Студи ми ракийката.
sf7878, от конвенционалните климатици - Daikin FTYN 50 ще ти свърши работа.
Има и други марки, но ако можеше да изчакаш - цените тепърва ще падат и ще имаш по-голям избор.
Привет на всички отзоваващи се на изпушили от обикаляне по магазини глави като мен.
Молбата ми е за избор на инвертор за 65 куб. метра. - хол и бокс, етаж 1, отдолу е хранителен магазин, с ПВЦ дограма,тухла, без изолация - ХАсково. Бюджета ни е до 1300лв. Ако знаете и сериозна фирма от града /на лични/, ще съм много благодарна.
Ще завиша на 1500лв. И ще изчакаме до началото на декември. ТАка избора ще стане ли по-голям?