Страница 120 от 123 ПърваПърва ... 70110118119120121122 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,786 до 1,800 от общо 1837

Помогнете ми за избор на климатик - 2010 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2010 г.

Цитат Първоначално публикувано от bourbonman
    работеше безпроблемно в хола, а хола е свързан със свод с всекидневната.
    Постоянно ли е отворено към всекидневната (какъв е обема и) и тя отоплява ли се с с друг уред или разчита на климатика в хола?

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Да, на практика са една голяма стая. Няма портална врата
    Кубиците които дадох са пресметнати за двете стаи (хол+всекидневна)

4. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Гледам в друга тема си посочил бюджет, който се вмества единствено за този модел, като цена, качество и мощност.
    Питаш и за "японец", но там цените са много високи, вариант за 100волтов климатик за парите, които си приготвил е рециклиран такъв, стига това да те удовлетворява, а и във форума има кой да ти помогне и намери читава бройка.

5. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте, виждам че разбирате от климатици и прегледах голяма част от тазгодишните мнения, обаче така и не намерих нещо за себеси. Пропоръчайте ми накакъв евтин климатик, до към 5-6-700 лв максимум, по-"студентски" модел, че освен ако не открия нефт в двора, тези 1500лв дето ги виждам написани до почти всички модели няма как да ги отделя. То е ясно, че за добър климатик за малко пари не може да се говори, но поне да е по-малкото зло, а не да мръзна или да се познаваме след няколко месеца с техниците по малки имена. Стаята ми е 16 кв. метра с тавани 3м. (няма 50м3). Две външни стени. София. Има външна изолация и пластмасова дограма, но сградата е много стара и мноого студена и нищо не помага; ако не се отоплява един ден трябва да гоня белите мечки с метла из къщи. Външното тяло е на дебела сянка. Иначе ми се иска да може да поддържа без проблем поне 25 и повече градуса ако се наложи, колкото да излъжа да съблека някоя колежка Ще съм много благодарен на всеки акъл от вас, дори и съвети кой да НЕ си купувам. А ако се стопли стаята най-накрая може и въпросните колежки да споделя )

6. Тук е от
    Dec 2002

Да попитам и аз за съвет..
    Стаята е 28м2, около 72м3. Интересното е, че дори в последните дни, когато си е доста студено в стаята е около и над 20 градуса, а не се обитава, защото още не сме се пренесли.
    Има ПВЦ дограма и външна изолация. Препоръчайте някой приличен климатик, стига да не е много скъп....за съжаление апартамента е под наем и не ми се вижда оправдано да правя сериозна инвестиция в най-високите класове.

7. zzz
    zzz е офлайн
    Member Аватара на zzz
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    БУРГАС

Цитат Първоначално публикувано от Basileus
    Стаята е 28м2, около 72м3. Интересното е, че дори в последните дни, когато си е доста студено в стаята е около и над 20 градуса, а не се обитава, защото още не сме се пренесли.
    Има ПВЦ дограма и външна изолация. Препоръчайте някой приличен климатик, стига да не е много скъп....за съжаление апартамента е под наем и не ми се вижда оправдано да правя сериозна инвестиция в най-високите класове.
    леле каква квартира какви градуси и с духалка може да минеш

8.  

9. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от DesCo.
    Здравейте, виждам че разбирате от климатици и прегледах голяма част от тазгодишните мнения, обаче така и не намерих нещо за себеси. Пропоръчайте ми накакъв евтин климатик, до към 5-6-700 лв максимум, по-"студентски" модел, че освен ако не открия нефт в двора, тези 1500лв дето ги виждам написани до почти всички модели няма как да ги отделя. То е ясно, че за добър климатик за малко пари не може да се говори, но поне да е по-малкото зло, а не да мръзна или да се познаваме след няколко месеца с техниците по малки имена. Стаята ми е 16 кв. метра с тавани 3м. (няма 50м3). Две външни стени. София. Има външна изолация и пластмасова дограма, но сградата е много стара и мноого студена и нищо не помага; ако не се отоплява един ден трябва да гоня белите мечки с метла из къщи. Външното тяло е на дебела сянка. Иначе ми се иска да може да поддържа без проблем поне 25 и повече градуса ако се наложи, колкото да излъжа да съблека някоя колежка Ще съм много благодарен на всеки акъл от вас, дори и съвети кой да НЕ си купувам. А ако се стопли стаята най-накрая може и въпросните колежки да споделя )
    Висока и студена стая, висока желана вътрешна температура и много, много малък бюджет за качествен и топлещ климатик. Мисля че отиваш на рециклиран японец, но за там си има други хора във форума. Обърни се за предложения към Aleksandars или BLUE1

10. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Desko направи си един окачен таван Мен ако нямаш пари да си викнеш майстор, си отвори сайта направи си сам и ... ще си помогнеш мноооого!

11. Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от Basileus
    За завиждане си с тези градуси-дано да не ги показва развален термометър. Ако нямаш нужда и лятото от охлаждане то не ти трябва климатик - все пак си под наем. Ако ще си там с години може някоя мидея да сложиш. Сигурно и 12-ка ще е достатъчна да направи от 20-25 градуса.

12. Тук е от
    Nov 2006

DesCo. кое външно тяло е на сянка? има някакъв климатик в квартирата или ако сложиш такъв ще е на сянка? Както ти казаха освен някой стар японец за тези пари друго няма или може би Мидея + духалка когато ти дойде колежка на гости, ако навън е под нулата Може и Мидея + окачен таван както имаш предложение, но незнам дали ще стигне бюджета

13. Тук е от
    Dec 2002

Само дневната е 28м2.... и само не го искам да климатизирам, иначе целиа апартамент е над 100м2 реални. Спалмите са по около 12-13м2 и ще се отопляват с духалки.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от niki72
    DesCo. кое външно тяло е на сянка? има някакъв климатик в квартирата или ако сложиш такъв ще е на сянка? Както ти казаха освен някой стар японец за тези пари друго няма или може би Мидея + духалка когато ти дойде колежка на гости, ако навън е под нулата Може и Мидея + окачен таван както имаш предложение, но незнам дали ще стигне бюджета
    Има в момента монтирана една Осака със заминал компресор, дето стои за красота.
    Това за стария японец също е идея, но ако можеш препоръчай ми и някоя мидеа или нещо от тоя сорт.

16. Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от DesCo.
    Има в момента монтирана една Осака със заминал компресор, дето стои за красота.
    Това за стария японец също е идея, но ако можеш препоръчай ми и някоя мидеа или нещо от тоя сорт.
    От евтините нови само Мидея казват, че реално топли. Нямам преки впечатления от марката. Нека другите кажат кой от доказалите се и актуални сега модели на пазара ще ти пасне на помещението и бюджета. Но, до 700лв мисля че само 12-ка с монтаж ще намериш. За тези пари ако може някой да ти предложи и читав японски - може би е по-добре...

17. Тук е от
    Dec 2010

Прегледах няколко модела уж инверторни Мидейки, някой използвал ли ги е, знае ли нещо за тях? Ще замажат ли положението за 16м2, 3м таван и две външни стени на студена стая?

http://www.termo-klima.com/bul/full_info.php?recid=428
    http://www.brosbg.com/52/klimatici/9...ea-MSG-12HRDN1
    http://shopping.bg/midea-msg-12hri
    http://www.termo-klima.com/bul/full_info.php?recid=539
    http://www.termo-klima.com/bul/full_info.php?recid=607

18. Тук е от
    Mar 2003

ЕДИТ : Здравейте! Може ли идея за климатик до 1000 лв за 26 кв.м. ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2008 г.
    От Weezy във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1410
    Последно: 30-12-08, 23:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе