Железни са ,малко им е стар модела...време е вече за нов модел.Тъкмо и сегашните ще поевтинеят...
Железни са ,малко им е стар модела...време е вече за нов модел.Тъкмо и сегашните ще поевтинеят...
Колко са стари? Дали да не изчакам новия модел, има ли изгледи да излезе скоро? Но при всички положения искам да пробвам подов Дайкин.
Кво ще чакаш, цакай.Първоначално публикувано от aruba_man
Те новите модели за тази година вече излязоха.И да има нови в БГ ще дойдат другата година напролет, ако ти се чака толкова пасувай.Но зимата няма да те чака, а и новите клими ще са с нови цени.Подовите се водят висок клас и едва ли цените им ще са като на FTX...GV/JV серията.Според мен единственото чакане което си заслужава е ако подовите към досегашнит еекстри имат плазма филтър, всичко останало е гонене на вятъра...
Поръчах го вече, 1739 лв. на промоция. С монтажа ми направиха цена от 1800 лв. Убедих ги, че ще купя още клими от тях, което е истина! Добре ли е? Уж криза, пък монтажа чак за вторник, много работа имали! За Сатекс-Шумен става дума. Питах ги кое се продава най-много - Мицубишита и Дайкини, тук таме някоя Мидеа! Масово явление било да се минава в по-добрия клас климатици.
Последно .....какво поръча за 1800 лв?
Виж 10 мнения нагоре. За всеки случай ето пак:
http://v-clima.com/prod.php?id=klima...g_podov_montag
Мерси. Тази година ми върви на климатици.
От днес и аз вече съм собственик на Fujitsu ASYA12LGC. Благодаря ви за помощта!
Хаирлия да е, без повреди и ремонти.
Честито! Аз моя (Fujitsu ASYA12LGC) го чакам в сряда, ако не съм пукнал от жега до тогава (шегичка). Голяма лудница с тези монтажи разпитах на няколко места под седмица чакане не можах да открия.Първоначално публикувано от BaiIvan
зравейте , а няма ли да пуснат някоя промоцийка на LDC-тата. ако не сега то през есента аз ще се отоплявам с негоПървоначално публикувано от sirgeorge
Те сега са на промоция в БУЛКЛИМА, по-надолу надали ще слязат скоро.
Супер дайсекай или уруру сарара виждам че има почитатели и на двете марки но нали това са топ моделите?
Кой има повече предимства?Според мен най-точната информация е от притежатели на тези два модела.
Здравейте, трябва ми климатик за 20 кв метра стая, има изолация сравнително добра дограма северозападно изложение, искам да го използвам главно за отопление от Велико Търново съм и температурите тук често са под 15 -20 градуса зимата - бюджета ми е 1500 лв. с поставянето