Страница 86 от 123 ПърваПърва ... 3676848586878896 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,276 до 1,290 от общо 1837

Помогнете ми за избор на климатик - 2010 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2010 г.

Същия е. Деян ти е посочил означението на вътрешното тяло, а на линка е на външното.

http://v-clima.com/prod.php?id=klima..._hiperinvertor

2.  

3. Тук е от
    Aug 2009

nikoi ni6to ne kaza DAIKIN-a

http://www.daricclima.com/PROMOCII-d...ypage.tpl.html

--------------------------------
    valen1: По леко с директната реклама и пиши на български. Я покажете снимки на Ваши монтажи да видим влагате ли акъл и работите ли качествено. Темата я знаеш Вашите снимки.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

FTX50GV е добър модел, но зависи какво искаш да климатизираш с него.

5. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от stoian83
    Еми какво да ти се казва за тоя Дайкин, като самия ти работиш в тази фирма. От известно време ни в клин ни в ръкав пускаш линкове към фирмата в която работиш. И други търговци има в този форум и когато аз си търсех клими получих много ЛС, ама това което правиш ти не е коректно, да не говорим, че никой не е длъжен да чете маймуница, при положение че си има правила и постовете трябва да са на кирилица.

Цитат Първоначално публикувано от stoian83
    За Дайкина несе колебай външното тяло е много голямо и за отопление е много добър и тих етоти и добра цена

http://www.daricclima.com/PROMOCII-d...ypage.tpl.html

много трудно се намират но тук ги има мога да ти гарантирам защото работя в тази фирма

6. Тук е от
    Sep 2010

здравейте , тъй като ми предстои да се климатизирам имам един въпрос: спрял съм се на general или fujitsu 12 LDC , но ми први следното впечатление като вървя по улицата и оглеждам външните тела , виждам ,че на едни пише примерно: general DC INVERTOR а на други само invertor .телата са еднакви на вид и като габарити. иам ли разлика между дц инвертор и само инвертор, или това е само на лепенката. благодаря ви.

7. Тук е от
    Oct 2008

Искаме да се отопляваме с климатик,но незнаем каква марка да изберем.Желаем да е от тези японските.Помещението,което ще отопляваме е 26 кв.м.Бюджетът ни е около1200 лева.Моля ви посъветвайте ни.По какво се съди дали да е 12,16 и т. н.Благодаря ви!Гледах този:http://www.**********************/klim...c35va-237.html Всъщност незная кои показатели при климатиците са най-важни.

8.  

9. pas
    pas е офлайн

Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от alex22
    здравейте , тъй като ми предстои да се климатизирам имам един въпрос: спрял съм се на general или fujitsu 12 LDC , но ми први следното впечатление като вървя по улицата и оглеждам външните тела , виждам ,че на едни пише примерно: general DC INVERTOR а на други само invertor .телата са еднакви на вид и като габарити. иам ли разлика между дц инвертор и само инвертор, или това е само на лепенката. благодаря ви.
    здравейте . никой ли не знае дали има разлика в това което интересува alex22 защото и мен ме интересува. просто за информация.

10. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от geri_68
    Искаме да се отопляваме с климатик,но незнаем каква марка да изберем.Желаем да е от тези японските.Помещението,което ще отопляваме е 26 кв.м.Бюджетът ни е около1200 лева.Моля ви посъветвайте ни.По какво се съди дали да е 12,16 и т. н.Благодаря ви!Гледах този:http://www.**********************/klim...c35va-237.html Всъщност незная кои показатели при климатиците са най-важни.
    За 1200лв.със сигурност няма да е японски климатика,но това не значи, че няма да ви топли добре,ако не е оттам.Не пишеш как си с изолацията,което никак не е маловажно,че 26m² не са малко,и погледнете и този модел FUJITSU ASYA- 12LGC от същата фирма-със 150лв. е по евтин и има по голям КОП.-4.12 срещу 3.79,от по малката консумация на ток и по голямо макс.топлоотдаване 5,6kw.

11. vnv
    vnv е офлайн

Тук е от
    Sep 2010

Здравейте! Искам да помоля за съвет. Какъв хиперинвертор би бил подходящ за помещението от снимката ~43кв.м. последен жилищен етаж, тухла, външна изолация и PVC дограма. Изискването е да има аспирация и контрол на важността - това май свежда възможностите до Ururu Sarara, DAISEIKAI и може би Nokria. Кое според вас е оптимално разположение на вътрешното тяло? Благодаря предварително!

12. Member Аватара на ceco.bojkov
    Тук е от
    Apr 2010

Според мене там кадето ти е по проек е най-удачно и ето какво ти препоръчвам http://www.regataklima.netne.net/index.php?p=2_17

13. vnv
    vnv е офлайн

Тук е от
    Sep 2010

Предвиденото по проект местенце оставя външното тяло да бръмчи на малката тераса а вътрешното да вее покрай вратовете Втория ми се вижда най-удобен за мен но за добичето незнам дали ще е също толкова удобно, за това и питам вас. Национала изглежда добре, имам един от по-обикновените им но с аспирация и лоша дума немога да кажа. Идеята ми е, че така и така ще се дават не малко пари та поне да си заслужава. Каква мощност е необходима за да се отоплява през зимата ~21* и да е комфортно през лятото 1-ца площ? Любопитен съм да чуя мнения и за изброените от мен серии.
    Поздрави!

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Според мен си трябват 6 kW номинал на отопление. Препоръчаният ти Национал е прекрасен, но мощността няма да му достига според мен, а от същия модел с по-висока мощност цената става прекалена.
    Между другото, с контрол на влажността е единствено Ururu Sarara. Не знам доколко ти е важно това изискване, но то не ти дава шанс за други модели. Иначе Нокрия е най-добре.

16. Member Аватара на ceco.bojkov
    Тук е от
    Apr 2010

С този пет камерен сензор ще ти шчупи връта .... а пък от шум на агрегата нема да можеш да спиш

17. vnv
    vnv е офлайн

Тук е от
    Sep 2010

@цецо.божков
    Съгласен съм, високия клас имат добри сензори с какви ли не наименования но все пак няма ли да е по-добре външното тяло да е на покрива?
    @deian
    На Нокрията май и липсваше аспирацията, някъде из описанието на една бг фирма мисля, че прочетох нещо за автоматичен контрол на влажността но до колко може да се вярва.. Може и да греша. Кой модел би се справил? Z28T?

18. Member
    Тук е от
    Dec 2008

vnv,ако парите не са ти проблем, това е твоят климатик!
    http://japanclima.com/products/TOSHI...52d402PDR.html
    А ако искаш по-добър баланс между цена и качество-
    http://japanclima.com/products/SANYO...52dDK56U2.html

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 86 от 123 ПърваПърва ... 3676848586878896 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2008 г.
    От Weezy във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1410
    Последно: 30-12-08, 23:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе