тук няма да намериш отговор на твоя въпрос,всички участници са все с маркови климатици и друго не признават,малко е като секта,ако някой иска евтин климатик веднага е селски тарикат въпреки че колегата не го знаем от къде е,аз лично имам 7 климатика около тази цена купувал съм ги преди 5-6 години и до сега няма проблем за отопление,ориентирай се към Мидея, от всички боклукчави климатици май най-добре се справят.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Първоначално публикувано от Kasap
 Първоначално публикувано от Kasap   
  . Както написа Kasap, климатик под 1000лв си е рискована инвестиция. Говоря за климатиците, които се произвеждат и продават в момента, а не за тези отпреди 5-6-10год.
. Както написа Kasap, климатик под 1000лв си е рискована инвестиция. Говоря за климатиците, които се произвеждат и продават в момента, а не за тези отпреди 5-6-10год. Всичко е въпрос на слухове - цял свят се управлява тъй, някой чул друг казал а почти никой не смята и разсъждава,
 Всичко е въпрос на слухове - цял свят се управлява тъй, някой чул друг казал а почти никой не смята и разсъждава,  за туй после има теми с заглавия като; климатика замръзна, бучи, тропа, не духа топло, свети червена лампа
 за туй после има теми с заглавия като; климатика замръзна, бучи, тропа, не духа топло, свети червена лампа  и т.н. и като се почне един спор, дали 1000лв или 1300лв да е климатика та се стига до 450лв. На това му викат - проветряване на клавиатура.
 и т.н. и като се почне един спор, дали 1000лв или 1300лв да е климатика та се стига до 450лв. На това му викат - проветряване на клавиатура.