Страница 83 от 238 ПърваПърва ... 3373818283848593133 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,231 до 1,245 от общо 3560

Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2011

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Да..
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1308080748[/time]_________________________________________________

General-Fujitsu, ASHA12LGC този е...

2.  

3. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от salky

Имам познат който монтира климатици,та той ме зарибява с този климатик че ще ми помогнете само за отопление ще е.А и ми каза че слагал много такива и НЕ СЕ ЧУПЕЛИ....
    Да не е имал предвид при монтажа,че не се чупят?

Цитат Първоначално публикувано от lavsho
    Fujitsu ASYG 12LEC ако става въпрос за този модел много ми е интересно колко МНОГО е монтирал че стигна до извода че НЕ СЕ ЧУПЯТ като се има впредвид че този модел е на пазара от около 1-2 месеца.

4. Member
    Тук е от
    May 2011

Еми...май....ме ....

5. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от lavsho
    Fujitsu ASYG 12LEC ако става въпрос за този модел много ми е интересно колко МНОГО е монтирал че стигна до извода че НЕ СЕ ЧУПЯТ като се има впредвид че този модел е на пазара от около 1-2 месеца.
    И на мен ми стана интересно да не говорим. че не е и презимувал
    Аз бих заложил на 9LD

6. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Още един глас за LD.

7. Тук е от
    May 2004

здравейте , хубав форум с много компетентни мнения и технически данни, поздрави
    Бихте ли мипрепоръчали климатик ,който се поставя на тавана ,просто мястото е такова .
    Ако е поставен на стената и ще духа на стоящите на дивана ,бих искал да го поставя на тавана и да го изтегля малко (около 60 см ) навътре .
    стаята 20 кв,м добра изолация. Имам и окачен таван от гипскартон ,та мястото където искам да го поставя е 96 см .
    Лошото е , че дайкина имат такъв модел но е 1050 мм и няма как д аго поставя там.

8.  

9. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

На Фуджитсу Дженерал такъв модел 14ка е 99см.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Предполагам, че искаш да поставиш касетъчен климатик в окачения таван и трябва да ни кажеш колко е дълбок. Отделно трябва да имаш впредвид, че касетъчните климатици са в професионалните серии и примерно при LG има вътрешни тела чийто размери са 570×214×570, а декоративния панел е 700×30×700, но тези вътрешни тела се използват за монтаж на климатици мулти сплит.

Разбира се не е проблем да имаш само едно вътрешно тяло въпреки че климатика е предвиден за две или повече тела. Трябва да преровя документацията защото едно време имаха и единичен сплит касетъчни климатици в професионалната си серия.

11. Тук е от
    May 2004

Благодаря за бързите отговори ,
    Не ,не искам да е в тавана а до него . Той окачения таван е просто за красота , едни завъртулки и т,н, ,и искам да е там където свършва окачения ( той обхваща само едини я ъгъл ) .
    Нещо от рода на Daikin FLXS35B но по тесни няма ли ,да е около 90 см

12. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Ровя ровя, ама пак гледам че подово-таванното тяло на LG е с рамери 900×200×490. За съжаление пак е в професионалния клас, т.е пак се използва при монтаж на климатици мулти сплит.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1308166320[/time]_________________________________________________

А извинявай не видях че искаш да е в ъгъла. За ъгъла имаше едни климатици CARRIER, които са предвидени за монтаж в ъгъла на стаята, само че са високи и тесни за разлика от останалите климатици. Те поне бяха клас А и харчат по-малко ток, но не ми е ясно дали все още ги има на пазара.

13. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Говорим си с един приятел и се опитвам да му помогна за избор на машина! Та моля за вашето мнение!

Как стои въпроса с керпича???!!! Става въпрос за едноетажна керпичена къща. Юго-източна България. Доста външни стени-май 3-те, но пък по 50 санта дебели, също изолирани отвън - къде 5 см къде 10(имаше някакъв подарен та го налепи и него) стиропор. На тавана слагаме картон с вата, а дограмата е нова.

Казуса е за две помещения обединени в едно с голям широк свод(хол + кухня). Квадратите общо са 28 а височината ше гледаме да я докараме на 260 см. Климатика ще бъде основно средство за отопление, та е добре да е надежден. Желаната температура ?!?!? - ами той стои на по-студено, но някой ден ако докара мома не се знае, та е добре да може да поддържа 24 градуса.

С удоволствие очакваме вашите мнения и коментари!
    А! Забравих паричките, не сме коментирали точно, но като го гледам не му се дават повече от 2000!

14.  

15. Member Аватара на ceco.bojkov
    Тук е от
    Apr 2010

Никакъв проблем няма ,че е керпич сто пъти по-добре от днешните тухли

16. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Като са дебели стените външните или вътрешните размери на помещението се дават??!! То доста кубатура се събира при по-дебели стени!

17. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

peterstamov навярно къщата е някъде из Странджа,а там е заметръсна зона и е добре ,че е от кирпич,а той от своя страна е по добър изолатор от съвременното строителство.А иначе погледни този модел на FUJI RSA-14-LGC- и в цената ще се вместиш,а и ако не си резервиран към японските втора ръка-има доста добри и с екстри модели.

Цитат Първоначално публикувано от peterstamov
    Като са дебели стените външните или вътрешните размери на помещението се дават??!! То доста кубатура се събира при по-дебели стени!
    Вътрешният размер.

18. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    Вътрешният размер.
    Има-нема 5kW.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  3. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе