Линка не се отваря.Нагоре имаше други линкове към модела, но сигурно е същия, не знам да има друг подобен на пазара.Сега се отвори, същия е.
Линка не се отваря.Нагоре имаше други линкове към модела, но сигурно е същия, не знам да има друг подобен на пазара.Сега се отвори, същия е.
салкииииииииииииииии дай 200-300лв. повече и си гледай пашалъка.повечето фирми работят с ДЖЕТКРЕДИТ И Т.Н................купи си изпитан климатик и се размазвай зимата от кеф.
Кажи кой де Даикина ли....
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1317903299[/time]_________________________________________________
Ako e Daikin FTX50,от къде....Много го хвалиш този модел,явно е много добър,а...
http://v-clima.com/prod.php?id=klima...ftx50gv-rx50gv
ей го на за твоите помещения,цена-качество-надежност......................това е климатика.а ти от къде си......а мислил ли си за ИЗХВЪРЛЕНИ ДЪРТИ ЯПОНЦИ.
Човече отивам на 2100лв.от Грии разликата не е 200лв а 700лв.Няма как да стане....
Ей, голяма работа сме човека тръгна от 1200.1300 лева бюджет и ще го докараме до 2000. Що се касае до японците, и това е решение.Може да пишеш на Сашо, да те посъветва по въпроса.
Привет на всички.Малко са хората, на които се доверявам, но тъй като вече двама познати се вслушаха в съветите на хора от форума - и по важното : останаха изключително доволни от съветите Ви, сега е мой ред ;-).Надявам се и за мен да има оправия...
С ограничен бюджет съм : 1000 лв. с много изхвърляне 1200 лв - но като казвам 1200 това наистина е максимума.
Редно е да кажа, че сумите включват и монтажа :-/
Стаята, която искам да отоплявам е 20кв.м , северно изложение, без изолация, стара дървена дограма - две крила + две стъкла - някой все още могат да имат спомени какво представлява ;- ).Аха, забравих, от древен и вечен Пловдив съм.
Аз имам няколко набелязани модели, но наистина, ще е важно за мен и мнението Ви.
Колеги, колежки, моля помощ, ако направим правилният избор, ще се радвам да Ви поканя да пием греяна ракия в топла стая ; )
ми и аз почнах с ЕЛИТ-500ЛВ. и стигнах до дайкин-3000 лв.Първоначално публикувано от edi1
Ако се понапънеш, можеш ли докара това - http://www.technomarket.bg/products/...cs-cu-e12jke-3 , през интернет-магазина им таман ще го докараш с монтажа.От това на тази цена по-добро не виждам.Може и на Aleksandars да пишеш, той ти е градски.Първоначално публикувано от coOkies
Това GREE GWH12KF с компресор на Дайкин е точно за тебе.
Еди, благодаря за бързия отговор - нека приемем така нещата, оставяме го като краен вариант Панасоника.
Може ли да изкоментираме и тези две Хитачита:
http://www.technomarket.bg/products/...-ras-rac-e14h3
http://www.technomarket.bg/products/...ras-rac-d14ex3
или пък някакъв по - нисък клас на Панасониците ?
Следя с интерес всички мнения.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1317909009[/time]_________________________________________________
Rist, този климатик наистина привлече интереса ми.Първоначално публикувано от rist
За този клас има страхотни характеристики, цена, компресор, гаранция, та ако щеш и дизайн.
Някой ще подкрепи ли Грий ? :]
Здравейте,
Бих искал да помоля за безпристрастно мнение, понеже виждам, че много хора са доволни от съветите Ви. Вече три фирми идват вкъщи за консултации и се обърках съвсем - всеки предлага неговото за най-добро.
Стаята е около 40 кв. м., външен апартамент, без отопления отгоре и отдолу. Намира се в София, югозападно изложение, ново строителство (сградата е на 3-4 г.), с дограма и вътрешна и външна изолация. От значение е да отоплява добре и да е икономичен, дори при отрицателните температури в подножието на Витоша. До колкото се съветвах с приятели, важно е да отоплява помещението при 80 % от мощността си и по възможност да е MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES, понеже били пригодени за работа в Скандинавските страни. Бюджета да не надхвърля 2500 лв. с монтажа. Ще съм Ви благодарен за съвет за най-доброто което мога да си взема за тези пари. Предварително благодаря.
Решението на твоя проблем е FUJITSU NOCRIA 14.