Дайте повече детайли де и двата са добри.
Дайте повече детайли де и двата са добри.
Доста е дълго за сравнение.Която и от двете машини да вземеш, няма да сгрешиш.И двете са мното добри на отопление при температури под -10, -15.
Трудно е да сравняваш ТОП машини. Би било най-добре ако някой има и двете машини и реални наблюдения над тях. Но мисля, че във форума няма такъв все още. Освен да взема и едно FD та купона да е пълен.![]()
Е неее, за офиса FD малко ще му дойде много.Първоначално публикувано от edi1
Панасоника ми е почти харизан и върши работа за там, дори повече от очакваното. Виж ако намеря още една стая може да пробваме. хаха.
Еди не мислиш ли че заради ниския мин на Тошибата е по добре да вземе нея за да няма постоянно включ изключ при FD то аз поне с Дайкина съм така до 0 -1гр аТошибата заспива и забравям че е включена мое мнение от опитПървоначално публикувано от edi1
За това си прав.Просто и двете машини са добри за отопление.Като попрочете темите из форума колегата, сам ще стигне до решение.
тъй като и двете ми машини работят виждам разликата Даикина ми е с 0.9мин а това ФД с 1.5 минПървоначално публикувано от edi1
много ще дразни
![]()
FD-то по принцип е за малко по-големи помещения.Като гледам в какви ги слагат онези северняци, ум да ти зайде.
Ми да! Все едно да избираш между Беркут и Кипелов...Първоначално публикувано от edi1
![]()
Добре де разберах намеците ВиТогава кое ми препоръчвате Daiseikai5-Daiseikai6?
Дайсеки 5 е по-скъп от по-новия?
Daiseikai5 e Японско а -Daiseikai6 е Тайланд, лично на мен повече ми харесва Daiseikai5, има по добро обдухване за мен![]()
Това не е тема за руски рок групи, а за климатици.
По трудния или по лесния начин, ще трябва да свикнете, че спама не е позволен в този форум.
Съжалявам - получаваш превантивно еднодневно наказание.
Крис
Същото като в горния пост. Форумът има много раздели - използвайте ги, а не пишете само в един за всичко, което ви интересува!
Също превантивно еднодневно наказание за спам.
Дотолкова оспамихте темата за климатици, че влязох и почнах да пиша дълги мнения и лични наблюдения от руски рок групи, без да забележа в каква тема пиша!
Крис
Някой има ли преки впечатления от PANASONIC CS/CU-XE9EKE
Данните от сервизното са по добри от тези на 09лд
Става въпрос за стая 40 кубика доста топла-изцяло вътрешна и топлещи съседи от всички страни