Така е, но другите нищо не връщат, само взимат. Гледам и компромис с машината ще имаш?Първоначално публикувано от salky
Така е, но другите нищо не връщат, само взимат. Гледам и компромис с машината ще имаш?Първоначално публикувано от salky
В сравнение с другите два е по-добрия избор, при -15 има номинал 2 кв и максимално отдаване 3,75 кв.
Едиии...човече този ще да е,да знаеш....![]()
И аз мисля, че при това положение ще ти свърши най-добра работа от трите коментирани машини.
Еди,една услуга моля те виж го този модел дали го има в сайта на Зора,че немога да се оправя с тези наименования...
... Че той 12LEC почти навсякъде е на тази цена с монтажа.
Еди,не се съмнявам в познанията ти,но кое те кара да мислиш че е по добър вариант от другите.Извинявай ако съм те засегнал,но би ли ми обяснил....А и кеша е по добър....
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1317822953[/time]_________________________________________________
Лошото е че този модел го няма в моя град.
За ПАНАСОНИК-а ставаше дума - E12JKE-3, има го на промоция в ТЕХНОМАРКЕТ.За чак много по-добър не става дума, но ще има малко повече мощност.
Еди грешка си в ТМ го нямя в промо,този модел го има само в два града,но не и в моя.
За градове не гледах, но тази цена е много добра, ако не е на промоция не може ли на изплащане.
Трябва да ги помоля да ми го докарат от др.град,иначе става на изплащане
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1317831857[/time]_________________________________________________
Еди,а от тези кой ще е по добре понеже вече ми знаеш разположението. DAIKIN FTXN50K или DAIKIN FTXN35 или GREE GWH18KG то се е видяло,че като се прави нещо да се прави както трябва.Важното да е топло и комфортно...
daikin ftx50(без N) и хич няма да ти пука колко градуса е навънка
Ами дай му пари, човека е с ограничен бюджет.От трите или 50-ицата на ДАЙКИН или 18-ицата на ГРЕЕ.