С последното си изпълнение може да са го прецакали, нищо чудно.Според мен ги тормози, направо да ти сменят машината, защото ако не работи като хората, причината е в техните изпълнения, а не в самата машина.
С последното си изпълнение може да са го прецакали, нищо чудно.Според мен ги тормози, направо да ти сменят машината, защото ако не работи като хората, причината е в техните изпълнения, а не в самата машина.
Те и преди да дойдат беше същата работа,не съм стоял по тениска...с тази 12-ка на моите невероятни 25-6 кубика
Той и не трябва да изключва.
Ако имаш възможност, измери температурите на входа и на изхода на вътрешното тяло, както и външната т.
Извинявам се за глупавия въпрос..изхода ясно ам входа къде е на вътрешното
Горната страна на вътрешното тяло /от към тавана/. От там засмуква въздух. Просто сложи термометъра върху самото тяло.
И още нещо. Не дръж клапите отвесно надолу! Получава се топла зона около климатика. Така се лъже че е достигнал зададената т. и си намалява мощноста.
На изхода 41 градуса,сега го сложих отгоре,но там е доста по хладно...ще изчакам малко да видя кво ще покаже
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1296740340[/time]_________________________________________________
В момента е нагласен на 24 градуса,на медиум
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1296740940[/time]_________________________________________________
На изхода около 41,на входа 23-4 градуса
Уфф, забравих да кажа, че трябва да го настроиш на максимална температура и вентилатор. Изчакваш няколко минути и така да направиш измерванията
Вентилатор кво по-точно ще рече?
Вентилатора на най висока степен /HING/
--------------------------------------------
Ето моите измервания:
Fujitsu 12 LGC
Настройката на климатика е 30гр.
вентиратора на макс. степен
Изчаках 4-5 минути да се напомпи системата и направих измерванията.
Външна т. -1г. измерена под външното тяло.
Вътре на входа 26г.
На изхода 44/45гр.
При мен на изхода е 43 гр.,на входа е 23.Външна -2-3
п.с. По принцип как трябва да е вентилатора при нормална работа,на медиум или на хай?
Все пак измери и външната т.
Всичките си климатици ги държа та автоматичен режим на вентилатора. Въпрос на предпочитание
+1. Процесора най-добре си знае как да ''духа'' климатика във всеки един момент.Първоначално публикувано от Jackas
И аз ги държа на АУТО на турбината, до сега никога не съм имал проблеми.
Господата дето ми го слагаха,ми казаха в никакъв случай на ауто Продължавам да се убеждавам в тяхния професионализъм!
При по-големи топлозагуби /както предполагам е при теб/ на ауто е напълно възможно да не си подържа зададената температура. -2гр. спрямо зададената, което пък, до колкото си спомням е в границите дадени от производитела, а те са: +/-2гр. спрямо зададената. В книжката май ги пишеше тези неща