Честито и да кажеш дали се справя с разчупените стай. А вакумираха ли? Защото знам че нямат помпа.Първоначално публикувано от salky
Честито и да кажеш дали се справя с разчупените стай. А вакумираха ли? Защото знам че нямат помпа.Първоначално публикувано от salky
за спалня около 18м2 45м3 тухла с изолация 6см и окачен таван с вата кое ще е най подходящо според Вас, мицубишито го харесвам заради окото понеже се налага да е точно срещу леглото.
TOSHIBA Ras 10 SKVP2-E Super Daiseikai6
TOSHIBA Ras 10 PKVP-E Super Daiseikai 5
Mitsubishi Electric MSZ-FD25VA
ТОШО 6-а серия бих сложил, има КУАЙЪТ режим.
Освен, че има тих(авто) режим и работи много мощно.Първоначално публикувано от edi1
зимата справя ли се при -20 понеже го дават до -15 а във Видин зимите са доста мразовити
Ако това не се справи не знам кое ще се справи. Повечето машини ги дават до -15, но работят и на по-студено. Просто ще харчи повече ток, но по-малко повечето конкурентни машини.
За първи път в сервизно при ТОШО 6 видях да има графика при -20.Ще се справи без проблем.Освен това си във влажен район, а ДАЙСЕЙКАЙ имат много добър дефрост.
П.С. МЕГА, забелязвам в подписа ти, че ТОШО вече май е монтиран, а.![]()
... Хаха, още не е, но е качен вкъщи. Това е напредък. Мислех днес да го метна, но излезна много работа. Дано до края на седмицата го подкарам.![]()
![]()
Така е, но клиента е по-важен. Той да е на топло аз имам и радиатор в детската. Ще изкара още някой ден.Първоначално публикувано от edi1
Хора, аз съм със схемата от 216 стр.... сложих два Дайсейкай 6 /Всъщност схемата ми важеше за два еднотипни етажа така че засега монтирах на всеки етаж по един в коридора. Долу е 16-ка, а горе- 13
Засега се справят чудесно, но все пак най-студено е било около нулата. Когато реша да затопля повече навсякъде, изолирам с врата едното помещение. Като температурите паднат до -10, ще пиша пак, макар че за тогава си имам локално парно на дърва и въглища![]()
Парното ти може и паяжина за хване, като гледам какво си сложил.![]()
![]()
Хора голяма дилема! Кое от двете да взема MSZ-FD35VA/MUZ-FD35VA или TOSHIBA Ras 13 SKVP2-E Super Daiseikai6.
Ще се топля основно
И втори въпрос каква е разликата между MSZ-FD35VA/MUZ-FD35VA и MSZ-FD35VA/MUZ-FD35VABH разликата в цената е 500 лв !