Страница 211 от 238 ПърваПърва ... 161201209210211212213221 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,151 до 3,165 от общо 3560

Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Преки имам от XE12EKE. За останалата бройка в Техномаркет предполагам питаш, защото е модел 2005-2006 г. Топли, не замръзва, външното е изключително тихо с японски скрол компресор. Мощност има. Самопочиства се вътрешното тяло с прахосмукачка доста добре.
    Единственият недостатък е, че не е много тих вътре. Дори отначало, а след години моторът на турбината почва да вие, но това е при много Панасоници, а и не само. А, да, и прахосмукачката се включва понякога и нощем, което може да те събуди. Но пък можеш да я сложиш на ръчен режим и ти да си я пускаш сам.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2010

колебая се между него и 09 лд
    мерси за мнението и жалко че е шумен защото е за стаята на малкия
    хареса ми сравнително ниския минимум и доброто представяне по сервизни данни на ниски температури

4. Тук е от
    Jul 2006

Цитат Първоначално публикувано от deian
    А, да, и прахосмукачката се включва понякога и нощем, което може да те събуди. Но пък можеш да я сложиш на ръчен режим и ти да си я пускаш сам.
    А и може да се настрои да се пуска в един и същи час всеки ден.

5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Много добре се представя. Наистина, ако се наемаш след 2-3 години да му смениш моторчето на турбината, е железен климатик, който ще изкара спокойно над 10 години безпроблемна работа.

6. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

алтернатива на LDC 9-ка има ли на пазара?
    в смисъл от 0.5 до 6кв?
    и да е тихичко?
    филтри / плазма / йекстри не ме интересуват. само поуърът !

7. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от estqwerty
    алтернатива на LDC 9-ка има ли на пазара?
    в смисъл от 0.5 до 6кв?
    и да е тихичко?
    Да, има и пак има

8.  

9. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

да тия ги знам,
    нещо друго освен Daiseikai 3/5/6 ? опция са но прекаленооо скъпи, но все пак опция.
    и освен 25SX8 на хитачи че там на 3 бона отиват нещата.
    ок -и под 2 бона.

10. Тук е от
    Mar 2008

Здравейте, ходих в една фирма за климатици да си поръчам Daiseikai 6, но ми казаха че ще дойде след месец и на негово място ми предлагат това Mitsubishi HEAVY SRK/SRC 25 ZIX, та въпроса ми е да сменям ли фирмата?

11. Тук е от
    Jan 2011

Сагата приключи успешно . Тия милиони модели и липса на наличности ме побърка изминалия месец. Имаше и забежки към втора употреба, но мимолетни. Накрая останаха два фаворита Дайсекай 5 и 6. Повишения тооплообмен на 6-та ме беше привлякъл, но все пак надделя цена/качество и съм горд собственик на Тоshiba 10PKVP-E Super Daiseikai 5 . Помещението е 47куб.м изолирано в София. Сега остава да го монтират и щастието ще е пълно

едит: Основно ме човъркаше разликата във вътрешните тела ако може някой да ми каже защо има такава разлика в килограмите ще съм благодарен

12. Тук е от
    Jun 2007

Аз вече почти една седмица съм с Daiseikai 3 и съм много доволен. Само едно нещо ми е странно. Пуснат е на отопление 23 градуса и сутрин като тръгвам за работа го намалям на 19, но вместо да спре да духа топло докато температурата стигне 19 градуса, той започва да духа студено. Това не трябва ли да го прави само на автоматичен режим?

13. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Вероятно усещаш температурата на стайния въздух, надали работи на студено.Сложи турбината на АУТО.В момента, в който намаляваш температурата, компресора спира да работи, но турбината си върти на минимални обороти за обдухване на датчика.По принцип за да усетиш струята със стайна температура при ТОШО ІІІ, трябва да си под него.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2007

Ще я пробвам и на автоматичен. По принцип я държа на първо ниво (най-ниското), че иначе много духа А за студеното - слагам си ръката под вътрешното тяло и направо си си духа студено, не със стайна температура. Намерих и други такива случаи в раздела на Тошиба, та ще поразръчкам малко режимите да се оправи.

16. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Поразръчкай ги, при мен няма подобно нещо, но сложи турбината на АУТО.Когато не работи компресора, върти на толкова ниски обороти, че чак когато се завра под него се усеща струята, но не студена.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от bongo78
    Сагата приключи успешно . Тия милиони модели и липса на наличности ме побърка изминалия месец. Имаше и забежки към втора употреба, но мимолетни. Накрая останаха два фаворита Дайсекай 5 и 6. Повишения тооплообмен на 6-та ме беше привлякъл, но все пак надделя цена/качество и съм горд собственик на Тоshiba 10PKVP-E Super Daiseikai 5 . Помещението е 47куб.м изолирано в София. Сега остава да го монтират и щастието ще е пълно

едит: Основно ме човъркаше разликата във вътрешните тела ако може някой да ми каже защо има такава разлика в килограмите ще съм благодарен
    Честито!
    Ще останеш очарован от климатика, сигурен съм.Това е най-дискретно работещият климатик, който някога съм ползвал.

18. Тук е от
    Jan 2011

Мерси,
    За мен основното беше да не разбирам, че се климатизирам. Дано само се оправи с отоплението, че с тези 3кв номинал ми е леко под ориентировъчния праг от 70вата на кубик площ. При 19кв площ на 2.5м таван и можеби прилежащ коридор 2кв.м отива на 53куб.м . За мен комфортна температура е 22-23 градуса, добра изолация дограма и съседи да топлят мисля че стига даже и за панел

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 22:02
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 08:01
  3. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 16:05
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 13:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 11:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе