Калпазанска работа.Извикай ги да ти сменят кабела, и се оплачи на вносителя.
Калпазанска работа.Извикай ги да ти сменят кабела, и се оплачи на вносителя.
Иво-да не са го вързали към водопровода бе човече?Първоначално публикувано от IVO-1977
Климатик FUJITSU GENERAL ASHB09LD / AOHS09LD Plasma inverter
БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАШИТЕ СЪВЕТИ ДНЕС СЕ СДОБИХ С ТОВА
Айде, честито.Монтираха ли го вече.Безаварйна и дълга рбота.
Честито, да те охлажда и топли дълги години без да види техникПървоначално публикувано от stanimir197_7
ами монтажа ще стане тоя месец не знам точно кога защото ми салага да оцъствам от градаПървоначално публикувано от edi1
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1307463904[/time]_________________________________________________
мерси за пожеланията-и.................да ви се връща
Моля за съвет за климатик до 1000 лв. без монтаж за панел 24кв.м.,на среден етаж,южен с ПВЦ и изолация на външната стена.Ще се ползва за отопление и охлаждане в Бургас.Благодаря
За този бюджет-освен още малко се напъни +99лв. и ще вземеш добра за парите си машина FUJI RSA-12LGC изпитана във времето и доказала се.Първоначално публикувано от stoikina
За нов, с всичките му кусури Фуджи 12LGC за 1250лв. с монтажа. Друг вариант е някоя Мидеа, но кой модел би ти свършил работа могат да кажат Велев, Лавшо и Бобово. Има и трети вариант, втора употреба-японски на 100V.Първоначално публикувано от stoikina
Диксън ме изпреварил
stoikina не е споменал нов или втора ръка- също добър вариант-напоследък за Бургас заминаха няколко класни машини на 100 и 200v.,като втората ръка японски машини не значат второ качество-напротив.Първоначално публикувано от gnf
Ние да си кажем всички подходящи възможни варианти, а вече stoikina какво ще избере си е негова работа
За 24м2 Midea 12-ка няма да свърши работа ако не е с добра изолация и темп. не падат под -5.Аз съм за FUJITSU /GENERAL,FUJI / 12LGC.
Първоначално публикувано от diksanalЩо пра'ите, бре? Нямаше ли някаква Toshiba 13-ка и някакъв Sharp на прИмоция, които са долу-горе на същите пари? Що 'лъзгате човека с таз' ярмомелка? Като се замогна, ще ви купя по едно LGC, за да ви наказва всеки ден, докато влезете в правия пътПървоначално публикувано от gnf
Де да имаше и да ги предлагаме, ама пустите им Тошиби, Шарпове, Мицубишита, Дайкини и тем подобни марки не пущат прУмоСия и 'ората с ограничени финанси си купуват таз' ярмомелкаПървоначално публикувано от avast3
Ха, ха, ха ха това ми хареса! Ми кат' няма нищо читаво, барем не го насърчавайте човека! Ще реши, че си е взел климатик, а то в последствие се оказало ярмомелка с процесор и периферияПървоначално публикувано от gnf
П.П. Шегата настрана. Не съм много убеден, че този климатик(12 LGC) ще се справи перфектно в 24м² в Бургас. Основните ми забележки към него са при работа в температурен диапазон +1/-3 С°, съчетани с повишена влажност, а тези условия са характерни за района на Бургас през зимата. Ако греша, нека някой от Бургас ме поправи! Алгоритъмът му на размразяване е малко "недоклатен" и в такива условия е склонен към обледяване(поне при мен). Това, съчетано с малкия отвор за оттичане на водата, води до замръзване т.е. неефективна работа. Една опция като "Размразяване по време" щеше да е от полза, ама нали е "желязно" Fujitsu/General/Fuji и не мо'е да падне толкова ниско, не са му задали този вариант на размразяване.