Хаха, така слагах една клима. Принципно меря много старателно. Слагам аз тялото, гледам тавана бяга? Свалих всички нивели от колата, кой от кой по-марков, меря пак всичко с климата е ОК. Тавана беше крив, просто нямам думи!
Хаха, така слагах една клима. Принципно меря много старателно. Слагам аз тялото, гледам тавана бяга? Свалих всички нивели от колата, кой от кой по-марков, меря пак всичко с климата е ОК. Тавана беше крив, просто нямам думи!
Еее... сега няма да си търсим кусури де.За тавана има лесно-мазача ще го оправи, ако не - бояджията накрая със сигурност.Важното е климата да е направо.
По горе като гледам нивото в компотите си е водоравно-сигурно не случайно са там...
Те компотите държат подпрозоречната дъска да залепне.Иначе се вижда,че отвън винкелите на желязната дограма са успоредни на ПВЦ-то вътре.
да окото лъже - имах впредвид, моята клима седи на нивел иначе всеки ден ме нерви зверски външното тяло. но тия новите блокчета избягаха архитектките от минимализма и правят всякакви кривки с аутокада - да се чуди човек накъде да гледа
Колеги,
климатици Toshiba RAS-13PKVP-E Super Daiseikai 5 вървят на цени по 2500 лв. но се намират и на цени 2250~2300 лв. в градовете Бургас и София. Знаете ли къде в Пловдив могат да се намерят на такива цени?
Я кажете само за лятото ако оставя вратата отворена към коридор и кухня (общо за трите- 35 м2), дали ще се товари много. Сметката за ток не е проблем. Досега без климатик в стаите лятото около 27 гр, при голяма жега макс 30. Искам в основната стая около 24, в коридора 25, в кухнята 26. Дали номера може да стане, или е невъзможно.
Ако е възможно, единствено се притеснявам да не се презори машинката и да вземе да дефектира.
здравейте, молят ме да помогна с избора на климатик - предложили са мидея 12-ка, конвенционалка за околу 500лева без монтава предполагам , парите са основен фактор за избор.
климата ще е главно за охлаждане но - те всички така казват в началото...
има ли нещо читаво за тези пари ново и да не е мидеа? а и дори да е мидеа на кой модел?
за клима втора употреба ще трябва аз да си сложа главата а не искам.
Като се замисля, няма.Въпроса е дали е и подходящ за помещението.
за гарсониера или хол с тераска вкючена става въпрос - квадрати - 16+още няколко терасата.Първоначално публикувано от edi1
Една 12-ца МИДЕЯ ще свърши работа, не виждам нещо друго на тази цена.Избора не е много голям, може да видиш новите конвенционални - MS9A-12 CR, гледам, че е под 500 лева, MSR5 има някакви и те са малко под 500.Пиши на някой от монтиращите, те по-добре ще знаят, ако има и други модели до 500 лева.
Здравейте момчета и момичета !
Дали ще ми помогнете с избора на климатик при мойте условия. От една фирма ме посъветваха с 2 модела в рамките на бюджета ми/1300-1400 лв./ , но от повече акъл глава не боли. Ако някой има време да погледне за какво иде реч, и да даде едно рамо в трудната борба с марки, симпатии и интереси не на последно място. Помествам скица - импровизирана, за по-добра ориентация, пък и ме мързеше да се обяснявам надълго и на широко.
Изолирани стени с 5 мм изолация, дограма 5к. Rehau. Една външна стена на голямата стая, /3.5м./ и тераса към другата страна /5м./
Благодарим авансово !
За малко да забравя климатиците :
1.Panasonic CS/CU-E12LKE - 1449 с монтаж
2.FUJITSU ASYA-12LGC - 1249 с монтаж
http://tranz.it/load.php?id=GDjvakKpmI8xCyRu866837
Извинявам се за линка, но не ми дава да прикача директно скицата.
09 или 12LDC ти препоръчвам, сега 09 са по около 1300 без монтажа, 12 към 1500 може и по-ниска цена да се намери.
Смяташ че няма да е проблем за 2те стаи които са преходни, така ли ?