Здравейте!
С помощта на форума си избрах телевизор и е време за климатик, че това лято ни подпука яко вече.
Та, търси се климатик само за охлаждане. Може да се пуска и на отопление ако навън е +10 +15, но за истинския студ си имам парно.
Ще се ползва само за 1/2 от тухлен апартамент, което представлява хол, трапезария и бокс и между тях няма стени. Общо ги сметнах 93 м3, като изложението им е югозапад, два прозореца дървена дограма. Изолация няма. Ако и ма значение: отдолу са гаражи и не се топлят, отгоре също не се топли.
Бюджет: до 1100 с монтажа. не подлежи на прераглеждане, толкова ми е лимита на кредитната карта.
Ходих до 2 фирми (Свищов):
В първата ми предложиха ми 12-ки: Нео за 550, Мидея за 690 и Осака за 650 лв с монтажа. Точни модели не ми казаха.
Във втората ми предложиха само мидея 18ка, но нямаха нищо налично, само по заявка карали, а точен модел: "според каквото има".
Вариант е и техномаркет, но гледам не се изказвате ласкаво за техните монтажи, обаче знам с 99% сигурност че монтажите ги правят двете фирми при които ходих.
Други идеи? Помагайте...

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 9Одобрявам
9Одобрявам

Първоначално публикувано от venata55
 Първоначално публикувано от venata55