Първоначално публикувано от
justify Е те по колко мострени климатика изложени в магазина от един и същи модел имат- 3, 5 -10-15 ...20???
Аз в един и същи магазин повече от една деветка и една 12-ка от един модел не съм виждал изложени...Никъде не слагат в магазина по две 9-ки или 12-ки от един и същи модел.По-скоро се опитват да компенсират намалялите продажби и се опитват да го направят сега в горещините когато климатика е безалтернативен за разлика от зимата...
Другата възможност е да "бъзикат"
народа с 1-2 модела в магазин и когато някой дойде да му кажат "Току що свършиха, но имаме и други климатици на "промоция" за каква стая ви трябва...???"
Който се хване на тази "гола кука" все ще е на аванта ...
А пък за коментара за монтажите им- има хора които си вършат работата и такива които и от тях да го купиш са си мърлячи доживот ...
Примери имам достатъчно вече-няма никаква гаранция че като е от фирма ще е качествен монтажа...
Твърде много хора искат да печелят и на малко им се работи в тази държава и се получава една постоянна "миграция" на работна ръка от една професия в друга и на практика такива хора цял живот са дилетанти и никога не се научават да мислят и работят професионално като професионалисти ...
Отделно монтажите в технотата са на цени като в климатичните магазини.Единственото изключение са "безплатните мотажи" ...