Страница 102 от 221 ПърваПърва ... 5292100101102103104112152 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,516 до 1,530 от общо 3301
Like Tree9Одобрявам

Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2012

Предложения за избор на климатик

Апартамент на 4 етаж – за дневна +кухня около 27-28 м2. височина 2.60 м
    За отопление и охлаждане. Два прозореца -Алуминиева дограма 1.70/2.00 и 1.50/1.50 . Врата към тераса 2.30/0.75 м Изложение -Изток .
    Съседни апртаменти -север и юг. Не е последен етаж.
    Населено място – гр.Пловдив
    Има изолация – 5 см стиропор /ново строителство/
    Мога да отделя до 2100-2200 лв за климатик.
    Засега само съм гледал Mitsubishi Electric MSZ-GE50VA ?!
    Не съм сигурен дали е правилен избора относно големината? Моля и за други предложения?
    Благодаря!
    Прикачени изображения Прикачени изображения

2.  

3. Тук е от
    May 2010

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.

4. 777
    777 е офлайн

Тук е от
    Jun 2012

А отзиви за този климатик:

http://www.technomarket.bg/products/...cs-cu-xe9mke-3

5. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

отзивите са прекрасни, цената е без коментар, много е ниска

6. 777
    777 е офлайн

Тук е от
    Jun 2012

А като машина?

7. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

писах, че е прекрасен климатик, не разбирам какво е това "като машина"

8.  

9. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

Re:Предложения за избор на климатик

това митсубиши е подходящо
    има и панасоник на подобна цена
    http://www.climamarket.bg/?p=562
    но не знам дали няма да бъде прекалено мощен, защото все пак става дума за Пловдив

10. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

бре!!!

11. Тук е от
    Jun 2012

Техномаркет пуснаха интересни намаления. Дано не е за сметка на качеството

12. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Качеството на кое? Това са мострени машини. Някои са зле-окомплектовани, други изпускани, трети понадрани и понамърляни. Коментара за техно-монтажите ще го пропусна този път. Добрата новина е, че можеш да върнеш машината, ако е в оригиналната опаковка /в което се съмнявам/.

13. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Е те по колко мострени климатика изложени в магазина от един и същи модел имат- 3, 5 -10-15 ...20???

Аз в един и същи магазин повече от една деветка и една 12-ка от един модел не съм виждал изложени...Никъде не слагат в магазина по две 9-ки или 12-ки от един и същи модел.По-скоро се опитват да компенсират намалялите продажби и се опитват да го направят сега в горещините когато климатика е безалтернативен за разлика от зимата...

Другата възможност е да "бъзикат" народа с 1-2 модела в магазин и когато някой дойде да му кажат "Току що свършиха, но имаме и други климатици на "промоция" за каква стая ви трябва...???" Който се хване на тази "гола кука" все ще е на аванта ...

А пък за коментара за монтажите им- има хора които си вършат работата и такива които и от тях да го купиш са си мърлячи доживот ...
    Примери имам достатъчно вече-няма никаква гаранция че като е от фирма ще е качествен монтажа...
    Твърде много хора искат да печелят и на малко им се работи в тази държава и се получава една постоянна "миграция" на работна ръка от една професия в друга и на практика такива хора цял живот са дилетанти и никога не се научават да мислят и работят професионално като професионалисти ...

Отделно монтажите в технотата са на цени като в климатичните магазини.Единственото изключение са "безплатните монтажи" ...

14.  

15. Тук е от
    Jan 2011

Някой купувал ли е нещо от този : http://megaelectronics.bg/ магазин ?

16. Member
    Тук е от
    Jan 2012

Re:Предложения за избор на климатик

Силван,метни една Нокрия 14 и пей след това Всичко друго в този диапазон е компромис спрямо нея,обърни внимание какъв КОП има,екстрите и какви са й възможностите като мощност ! Вземи я по линията на енергийната ефективност и цената ще е под 1 900 лв даже !

http://www.bulclima.com/product/klim...z14lb---nocria

17. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от justify
    Е те по колко мострени климатика изложени в магазина от един и същи модел имат- 3, 5 -10-15 ...20???

Аз в един и същи магазин повече от една деветка и една 12-ка от един модел не съм виждал изложени...Никъде не слагат в магазина по две 9-ки или 12-ки от един и същи модел.По-скоро се опитват да компенсират намалялите продажби и се опитват да го направят сега в горещините когато климатика е безалтернативен за разлика от зимата...

Другата възможност е да "бъзикат" народа с 1-2 модела в магазин и когато някой дойде да му кажат "Току що свършиха, но имаме и други климатици на "промоция" за каква стая ви трябва...???" Който се хване на тази "гола кука" все ще е на аванта ...

А пък за коментара за монтажите им- има хора които си вършат работата и такива които и от тях да го купиш са си мърлячи доживот ...
    Примери имам достатъчно вече-няма никаква гаранция че като е от фирма ще е качествен монтажа...
    Твърде много хора искат да печелят и на малко им се работи в тази държава и се получава една постоянна "миграция" на работна ръка от една професия в друга и на практика такива хора цял живот са дилетанти и никога не се научават да мислят и работят професионално като професионалисти ...

Отделно монтажите в технотата са на цени като в климатичните магазини.Единственото изключение са "безплатните мотажи" ...
    По миналата седмица ходих да видя един таблет на промоция в техното беше единствена бройка която я ползваха и като мостра и това беше още в началото на промоцията купих го и за други след мен ако имаше желаещи няма бройка. Е ква е тази верига с по един уред от модел?

18. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от justify
    Не съм им правил ревизия. Факт е, че купих две Грийта от подобна промоция. Едното беше доста прашничко, с непочистваеми следи от етикет и почти нямаше опаковка. Другото го доставиха с агрегат от друг климатик.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе