Страница 99 от 221 ПърваПърва ... 4989979899100101109149 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,471 до 1,485 от общо 3301
Like Tree9Одобрявам

Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.

С вазелин. Ама и за гърците да остане.

2.  

3. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

да, естествено, че такива операции се правят с технически вазелин, просто реших да разведря предходния пост - пък и днес кой знае какво ще стане с зехтина покрай изборите - да не стане с по-ниска цена от вазелина

4. Member
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Попово

Мисля че колегата имаше предвид другата употреба на вазелина....

5. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

чакале 4 нокрии 14-ки

6. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Здравейте,
    знам, че доста хора ще се опитат да ме разубедят и ще ме нападнат,
    Хич да не ти пука!Мисля ,че GREE GWH09NA е по-доброто.Килограмите и размерите са в негова полза,а и марката е надеждна.И Мидеа не е лоша,разбира се в тоя клас.

7. Тук е от
    Jun 2012

Цитат Първоначално публикувано от galinr
    Здравейте,
    знам, че доста хора ще се опитат да ме разубедят и ще ме нападнат,
    Хич да не ти пука!Мисля ,че GREE GWH09NA е по-доброто.Килограмите и размерите са в негова полза,а и марката е надеждна.И Мидеа не е лоша,разбира се в тоя клас.
    Интересно, ще се замисля. Мидеата не е ли по-икономична и не се ли държи по-добре в минусовите температури или аз съм се подвел?
    Въпреки, че са май малко по-шумни. Gree гледам, че е под 30дб, до което ниво мен не ме притеснява.

8.  

9. Тук е от
    Jun 2012

Здравейте, намерих си тези двата климатика - на една цена
    PANASONIC CS/CU-UE12JKE - 5 г гаранция
    PANASONIC CS/CU-YE12MKX - 2 години гаранция

Продавача каза че били еднакви и че при минус 5 и двата замръзвали, но мен това не ме притеснява понеже само ще охлаждат

Тук във форума YE12MKX ми го похвалихте, а в магазина UE12JKE е с малко по-висока мощност и коефициенти.
    Кой е по-добрия модел от двата
    Поздрави

10. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

двата модела са идентични, този UE е по-стария и ако има 5г гаранция е по-добре, но трябва да знаеш, че вероятно тя е условна т.е. важи само ако бъдат извършвани ежегодни (понякога безмислени) профилактики, чиято цена и условия не са назовани в гаранционната карта

трябва да се отбележи обаче, че от страна на панасоник няма условия по гаранцията т.е. профилактики и т.н.

подобен е и случеят с климатиците Мидеа, при които смело се обещава 5г гаранция без да е ясно на какво ще прилича въпросната Мидеа след 5г. и колко ще се изръси клиента за 4 профилактики - вероятно колкото още една такава Мидеа

11. Тук е от
    Nov 2011

Привет,

Днес или утре трябва да поръчам климатик за майка ми. Нуждая от съвет за избор на климатик за стая с размери 3.80мх3.40мх2.60м, със сменена дограма, и една външна стена с изглед на запад (апартамента се намира в гр. Ямбол), по принцип зимите там не са много студени. Насочил съм се към Mitsubishi MSZ-GE25VA. Гледам, че е 9ка и малко се чудя дали ще се справи или да търся 12ка? Климатика ще се ползва за основен източник на отопление през зимата в тази стая. Бях се загледал и в Fujitsu ASYG-12LECA, но подразбрах че са малко шумни външните тела. Приемам и други предложения до около 1300лв.

12. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Привет Firo.
    Точно за 9ка си за това помещение/стават и някои 7ци,но да не разводняваме/ и мицубишито MSZ-GE25VA е добър избор,за тези пари.

13. Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    Привет Firo.
    Точно за 9ка си за това помещение/стават и някои 7ци,но да не разводняваме/ и мицубишито MSZ-GE25VA е добър избор,за тези пари.
    Благодаря за мнението. И още един бърз въпрос: Има ли смисъл да се напъваме за Toshiba RAS-221UR SUPER DAISEIKAI? Излиза около 1500 с монтажа и на хартия е добре уж. Лошото е че никъде не откривам мнения за този модел

14.  

15. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Според мен е по-добре да вземеш Мицубишито.По-висок номинал има и външното му тяло е по-тежко.На тая Тошиба външното тежи 27кг и първия студ ще я "бутне".Иначе е 2.2кВ и се развърта максимум до 4.1кВ.Доколкото виждам е 2010 година модела.
    Ето ти и линк към ръководството за употреба.Техническите параметри са на 21 стр.

16. Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от Bivola
    Според мен е по-добре да вземеш Мицубишито.По-висок номинал има и външното му тяло е по-тежко.На тая Тошиба външното тежи 27кг и първия студ ще я "бутне".Иначе е 2.2кВ и се развърта максимум до 4.1кВ.Доколкото виждам е 2010 годинда модела.
    Ето ти и линк към ръководството за употреба.Техническите параметри са на 21 стр.
    Благодаря, мятаме се на ME-то

17. Тук е от
    Jun 2012

В крайна сметка реших малко да вдигна лимита, но не и повече
    ето на какво се спрях:

GREE GWH12KF - 799лв

HITACHI RAS/RAC-E10H3- 899 лв. 845лв. с 5%отстъпка от техномаркет

HITACHI RAS/RAC 25 FH6- 999лв, като тук имам безплатен монтаж (не от техномаркет)

Въпросът е кой?
    Грее е най-евтин ама ми се вижда не много икономичен и май работи до -7, макар че май някъде го видях на -15?
    Хитачитата ми се виждат еднакви и ги дават да бачкат на -15, марката е стабилна (уж), единия ми излиза по-евтино заради включения монтаж. Имат ли някаква съществена разлика?
    И пак да поясня, че става дума за стая 10 кв. с кубатура ако правилно я смятам под 30 и трябва да топлим На кой да разчитам зимата?

18. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от Diplomat+
    В крайна сметка реших малко да вдигна лимита, но не и повече
    ето на какво се спрях:

GREE GWH12KF - 799лв

HITACHI RAS/RAC-E10H3- 899 лв. 845лв. с 5%отстъпка от техномаркет

HITACHI RAS/RAC 25 FH6- 999лв, като тук имам безплатен монтаж (не от техномаркет)

Въпросът е кой?
    Грее е най-евтин ама ми се вижда не много икономичен и май работи до -7, макар че май някъде го видях на -15?
    Хитачитата ми се виждат еднакви и ги дават да бачкат на -15, марката е стабилна (уж), единия ми излиза по-евтино заради включения монтаж. Имат ли някаква съществена разлика?
    И пак да поясня, че става дума за стая 10 кв. с кубатура ако правилно я смятам под 30 и трябва да топлим На кой да разчитам зимата?
    GREE GWH12KF - 799лв
    Тия двата съм убеден че работят хубаво имам монтирани и никви оплаквания.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе