Страница 103 от 221 ПърваПърва ... 5393101102103104105113153 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,531 до 1,545 от общо 3301
Like Tree9Одобрявам

Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2008

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.

Здравейте, трябва ми климатик за спалня , т.е. нещо по тихо да може да се спи докато работи, около 12 квадрата х 2,50 м височина, София, от юг е външна стена, от запад прозорец/врата заемащи цялата стена (3*2.5м), ще се ползва основно за охлаждане нощем (много рядко за отопление в студените дни преди да пуснат парното , т.е. под 0 С едва ли ще се ползва) .Единственото в което съм се ориентирал е размера , 9 или 12 най много. Не робувам на марки , но все пак да не е от най ниските.... по евтин инвертор ЛГ, Самсунг, Панасоник, Мидея .... мисля ще ми свършат работа. Тъй като много пари не ми се дават след като ще се ползва само вечер и на слаба степен мисля до 500-600 лв макс.като хвана промоцията в Техното тия дни(т.е. уж реалните цени преди са с 100-200лв отгоре), пък каквото сабя покаже после.Предварително благодаря

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2012

Ами то при тея условия каквато и 9ка да хванеш,ще стане. Панасоник уж е по-тих ,поне на цифри...Или ЛГ.Мидеята е по-шумничка откъм вътр.тяло.За Самсуняците забрави,заобикаляй ги отдалеч.

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

Re:Предложения за избор на климатик

Цитат Първоначално публикувано от stelaartoa
    Силван,метни една Нокрия 14 и пей след това Всичко друго в този диапазон е компромис спрямо нея,обърни внимание какъв КОП има,екстрите и какви са й възможностите като мощност ! Вземи я по линията на енергийната ефективност и цената ще е под 1 900 лв даже !

http://www.bulclima.com/product/klim...z14lb---nocria
    Чиста работа, като е решил да дава 2200, 100лв нагоре/надолу не са от значение. Компромиси няма!

5. Тук е от
    Oct 2011

HITACHI RAS/RAC-E10H2 http://www.technomarket.bg/products/...-ras-rac-e10h2

- или нещо по-качествено в диапазона до 700лв?

6. Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от danideli
    Здравейте, трябва ми климатик за спалня , т.е. нещо по тихо да може да се спи докато работи, около 12 квадрата х 2,50 м
    Климатиците за 500-600 лв обикновено не се славят с най-безшумната работа, но все пак в този клас Панасоник имат добро ниво. Друг е въпросът, че въпросните цени няма как да се реални. Климатикът е уред, който има монтаж и гаранция и такива акции са просто прах в очите на хората, затова съм склонен да се сългася, че или става дума за залежали и очукани мострени бройки, които е по-добре да се шитнат за някакви пари, отколкото да седят в склада или за блъф.
    Нивото на монтажа също няма нужда от коментар, не отричам че може да има едни 5% външни фирми, които наистина да действат както трябва, но по-голямата част от хората остават разочаровани.

7. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Re:Предложения за избор на климатик

И аз съм за Nocria-та.

8.  

9. Тук е от
    Jun 2012

Избора на климатик за мен приключи - купих си от Булклима Пловдив General 12LKC за 1200 лв. с монтажа. Охлажда добре, нядявам се и така добре да топли. Благодаря на всички които ме консултираха във форума.

10. Тук е от
    Jun 2012

Здравейте, предстои ми закупуване на климатик, който ще се използва само през лятото. Бюджета ми е до 800 лева с монтажа, като бих се радвал ако има възможност и да мина с по-малко пари. Гледам има някаква промоция сега в техномаркет, но предполагам монтажа ще е некачесвен и моделите, които предлагат са разни мостри и залежали бройки. Дали ще ми свърши работа някой конвенционален или да гледам инверторен? Също така ако не е техномаркет, бихте ли препоръчали някоя фирма, която прави сносни монтажи. Ще очаквам вашите предложения и мерси предварително.

11. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

ivanmlad ето моето първо предложение с което да започнеш...

12. Тук е от
    Jun 2012

Цитат Първоначално публикувано от justify
    ivanmlad ето моето първо предложение с което да започнеш...
    Става дума за хол, 16 квадрата е мисля, имам PVC дограма и изолация, на 4ти етаж съм в панелка в София кв. слатина, западно изложение, предпочитам температурата да е някъде около 23-4 градуса.

13. Member
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Качеството на кое? Това са мострени машини. Някои са зле-окомплектовани, други изпускани, трети понадрани и понамърляни. Коментара за техно-монтажите ще го пропусна този път. Добрата новина е, че можеш да върнеш машината, ако е в оригиналната опаковка /в което се съмнявам/.
    Не са мостри, а запечатани бройки.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2011

HITACHI RAS/RAC-D10EX2 или HITACHI RAS/RAC-E10H2

моля дайте съвет,

може и за всички други климатици в промоцията. Става дума за 15.5м2 с добра изолация и изложение и/ю не последен етаж

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от komp12
    може и за всички други климатици в промоцията. Става дума за 15.5м2 с добра изолация и изложение и/ю не последен етаж
    http://www.technomarket.bg/products/...-cs-cu-e9mke-3

17. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

граби народе запечананите бройки, отпечатвай и се радвай на далаверата и ако ти остане време или имаш възможност т.е. умствен потенциал се замисли, че това хич ама не е за радост, защото е предвестник на края на всяка разумна инициатива в живота...

утре и с промоции и с черни и червени петъци няма да има хората с какво хляб да си купят камо ли климатици...

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Нещо жената ме натиска здраво тая година за климатик. Хич не съм фен, но в името на семейното щастие й обещах да проуча нещата.
    Трябва ми хубав* климатик само за охлаждане лятоска.
    Под хубав разбирайте красив, компактен, изработен с качествени материали.
    Ще се ползва в голяма, отворена дневна 35-40 кв.м.
    Не ме вълнуват качествата му като за отопление и икономичност.
    Ще се пуска 20-30 дни годишно в най-големите жеги.
    Да се самоцитирам.
    Кажете климатик с каква мощност ще е подходящ за горното помещение? Пак обръщам внимание, че ще се ползва само за охлаждане.
    Ще ми даде ли хубавия инвертора нещо повече в моя случай?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе