Благодаря gnf и аз съм се насочил към GREE ,някой ако има да каже слабите му страни
Здравейте,
Имам поставена задача да избера инверторен климатик 24-ка за офиса.
Целта е да е възможно най-евтин. Прегледах офертите на техномаркет и видях няколко модела на Самсунг:
SAMSUNG AQV-24UGA
SAMSUNG AQV-24NSA
SAMSUNG AQV-24FC
SAMSUNG AQV-24FA R410
Всички са на цена 1299 лв.
Бих искал да науча повече за тези модели, ако е възможно от някой, който ги ползва. Кой от тях е най-добре да избера или някакъв аналог на тази или по-ниска цена.
Благодаря.
бягай далече от самсунг само ще те псуват хората после.са тези пари виж панасоник от новите серии мке оли лке или фуджи/фуджицу.
За тея пари даже не може да се доближи до панасоника или фуджито
Една Мидея 24-ка е 1500 лв...Камо ли горните марки
За тези пари 24ка инвертор на тези марки ...
Възможно ли е?
Да по 1499лв са но има и един модел със сиво вътрешно и черен панел MSR-24HRDN1-R19 на 1399лв.Първоначално публикувано от fantoms
Това е за Мидеята...За другите марки цените са около 2500-3000 сигурно.
Питане !
Спрях се уж на това Panasonic CS/CU-E12MKE-3 - Econavi 2011
но се питам джаджата /нов, оптимизиран, 15% по-ефективен сензор за движение 'Econavi'/ не се ли обезмисля вследствие на това че заради прехода който имам ще насоча климатика към него а не към хола който основно ще топля.
http://dox.bg/files/dw?a=6ab74318d4
Как не те е срам при положение,че имаш тези-RAS-225 NDR и RAS-285 UDR,да даваш акъл за някви пльокавици.Първоначално публикувано от veskodivia
Благодаря gnf но не се отваря .Ама карай здраве да има .От една фирма ми предлагат оригинален японец нов към 2600, та ще обмислям на изплащане и енергиина ефективност.Прегледах другото и отзивите са супер,но не съм привърженик на втора ръка ,от личен опит.Още веднъж благодаря за отзивчивостта.
Ти сигурен ли си, че търсиш точно "24-ка"? Кой го е смятал това?Първоначално публикувано от fantoms
Ако направиш компромис за 18-ка,виж това:LG S-18 AT.
Не е лош и има доста екстри за модела.И цена:1600лв.
Има го на доста места,като почнеш от Техно...и т.н.
Пробвай сега, коригирах препратката.Първоначално публикувано от botboc
Ако е на 100 волта няма да стане, защото тези модели ги няма в списъка с климатици на изплащане с кредит енергийна ефективност.Първоначално публикувано от botboc