Страница 154 от 221 ПърваПърва ... 104144152153154155156164204 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,296 до 2,310 от общо 3301
Like Tree9Одобрявам

Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.

Я вижте това http://www.**********************/klim...09mw-1287.html
    Бива си го поне на хартия.

2.  

3. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от climamarket
    и този си го бива заедно с хартията от опаковката

http://www.climamarket.bg/?p=7795
    Този модел излезе на пазара преди повече от година. Как вървят продажбите му, има ли търсене предвид не много високата му цена за тези характеристики?

Коригирай в сайта консумираните мощности на 9-ката.

4. Тук е от
    Aug 2012

Съвет за избор на инверторен климатик

Привет колеги, търся съвет за избор на марка и модел на инверторен климатик, който ще се използва на първо място за отопление(основно) в една стая в панелен блок без ТЕЦ, естествено охлаждането през лятото няма да бъде пренебрегвано, но основната причина, поради която се налага покупка на климатик е отоплението на помещението.
    Информация за стаята: дължина 6,17м, шир.3,50м, вис.2,60м, изложение: югозападно , на югозападната стена има голям прозорец който до няколко дни ще се смени с 5к PVC с външно всесезонно стъкло. Прозореца е голям по сметки на фирмата за PVC дограма 5,9кв. Стената около прозореца ще се изолира вътрешно. Стаята има други 2 вътрешни стени без изолация, а последната стена е "външна"(на снадките между входовете на панелните блокове) на тази стена също ще се прави вътреяна изолация.Апартамента се намира в София.
    Бюджет: сумата която мога да отделя за момента е около 1300лв-1400лв макс. за машината и около 200лв за монтаж.

Разглеждал съм марки и модели и съм се насочил към Mitsubishi или Fuji/Fujitsu/General, но най-вече ще разчитам на съвета на опитните тук за да помогнат за избора, дали да бъде 9-ка или 12-ка и точно който да бъде модела на който да заложа като правилна дълготрайна инвестиция. Също посъветвайте за изпитана фирма от където да бъде закупен климатика и изпитани майстори.

Благодаря предварително.

5. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

el.nino, този Panasonic CS-E12MKE е подходящ за твоята стая.

6. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    el.nino, този Panasonic CS-E12MKE е подходящ за твоята стая.
    +1, За 1400 + 200, можеш да се впишеш и в новия модел E12NKE-3. Машината се представя не лошо за парите си.

7. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

JKE гледах преди малко на едно място за 950лв с монтаж.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от el.nino
    Разглеждал съм марки и модели и съм се насочил към Mitsubishi или Fuji/Fujitsu/General, но най-вече ще разчитам на съвета на опитните тук за да помогнат за избора, дали да бъде 9-ка или 12-ка и точно който да бъде модела на който да заложа като правилна дълготрайна инвестиция.
    http://www.**********************/klim...35va-1118.html

10. Member
    Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    JKE гледах преди малко на едно място за 950лв с монтаж.
    Кой модел JKE? YE,RE???

11. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от stelaartoa
    Кой модел JKE? YE,RE???
    CS

12. Тук е от
    Aug 2012

Здравейте, мога ли да попитам климатик който се използва само за отопление трябва ли да се пуска през лятото, да отработва отвреме на време.
    Благодаря.

13. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    Този модел излезе на пазара преди повече от година. Как вървят продажбите му, има ли търсене предвид не много високата му цена за тези характеристики?

Коригирай в сайта консумираните мощности на 9-ката.
    в сервизното или в упътването пише че ще се изключи като стане студено. не се наемам да кажа точна температура -5 мисля ... та не вярвам да се продава мен това ме спря, иначе бях хвърлил око.

Цитат Първоначално публикувано от stobor
    Здравейте, мога ли да попитам климатик който се използва само за отопление трябва ли да се пуска през лятото, да отработва отвреме на време.
    Благодаря.
    не няма нужда. дърпай го от контакта до на есен.

14.  

15. Тук е от
    Aug 2012

Помощ за избор на климатик...

Здравейте. Нов съм във форума и дано съм улучил правилният раздел.
    Предстои ми покупка на климатик НО идея си нямам какъв. Помещението е 4х4.20 + "вкарана" тераса около 3-4 кв. височина 2.60 една външна стена (на терасата) с дървена дограма (кофти) но по план скоро ще се сменя с ПВЦ
    и ей така ако може да захапва и малко от съседната стая 7кв ще е добре...бюджетът не е решен но клони към 1000-1300. Ако може малко помощ ще бъда много брагодарен.
    П.с. От Стара Загора съм ако има значение за климата.

16. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

Re:Помощ за избор на климатик...

С този бюджет това захапване го отпиши но май клониш към японка 2ра употреба.

17. Тук е от
    Aug 2012

Здравейте, от доста време разглеждам форума, но сега се регистрирах и имам въпрос към вас. Климатикът, който съм си харесал е Осака CH-09DSBP. Търсех информация, но не можах да открия нищо за този модел, освен това, което ми беше казано в магазините на Eco-clima. Много моля, ако някой има същия модел или е запознат с характеристиките му да сподели. Имам една седмица до закупуването. Струва ли си покупката. Лимитът ми е 900лв. Ще го използвам за отопление и охлаждане на стая 12m2 и с изолация на тавана и 2те стени. Доколкото разбрах външното тяло е с двоен топлообменник на Дайкин, но това ми го казаха в магазина и не знам доколко е вярно. Благодаря предварително.

18. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

ivanovvuy, Стига си писал глупости с тези топлообменници на Daikin. Това, че някъде някой казал глупост не означава, да я разнасяш наляво и надясно, дръж си я за себе си.

Хората имащи Osaka и пишещи във всички възможни форуми са много малко. Чудя се и аз на липсата на отзиви от ползватели на марка с най-голям пазарен дял. Но след като в интернет няма нито документация нито отзиви вземаш телефона си с камера, отиваш в магазина и снимаш табелките на двете тела после ги показваш тук и питаш поне по параметри как е.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе