А вариант едно външно с 2 вътрешни тела при положение че няма да има съществена температурна разлика в двете стаи?
А вариант едно външно с 2 вътрешни тела при положение че няма да има съществена температурна разлика в двете стаи?
Този вариант за мен е едно по-скъп и едно по-непрактичен защото излезе ли проблем във външното тяло оставаш с неработещи 2 вътрешни.Нека да дойде човек да огледа помещението пък може и да минеш с една машина като тези:
http://powerclima.com/index.php?page=details&id=108
http://powerclima.com/index.php?page=details&id=16
здравеите,намерих климатик misybihi heavy industries ltd srk 35gz-l1,не разбирам на параметри,ште топля хола,20кв апартамента е ватрешен с дограма и ужен,цената му е 650 лв, вапроса ми е дали си заслужава,или да сабирам оште пари за нов, притеснява ме консумациата на тока
rumen74, наблегни сериозно над граматиката, че това няма и второкласник да го постигне. Вярно не сме педагогически форум, но имай уважение към четящите.
Румене,този климатик, ще те грее безпроблемно,но и че е енергоемък също е вярно COP=3,16.
Виж и граматиката малко де,пък си има и специална тема, за избор на климатик.
Здравейте и аз да попитам за избор на климатик :
стаята е 25кв/м,2.5 височина,изцяло вътрешни стени,източно изложение,само едната стена гледа към тераса,изолация и ПВЦ дограма.
града е Пловдив.
Цената да е до 1 500лв(с монтажа).
Ще се ползва предимно за отопление. Ако може да ми препоръчате фирма(на лично да не става реклама ) от където да го взема,че нещо всеки почна да слага климатици и нещо много съмнително . Благодаря Ви предварително
Напъни се и купи Sharp AY/AE-XP12GHR Климатик Sharp AY/AE-XP12GHR или без да се напъваш ползвай кредит от програмата енергийна ефективност и го купи.
Виж профила: Aleksandars - SetCombG.com Forums
от пловдив е,звъниш му и получаваш перфектна машина,монтаж и обслужване.
Да се похваля,вече ми монтираха климатик.Панасоник Е9NKE 3 ECONAVI 2012.Останах доволен от монтажа,добре си свършиха работата момчетата.Бяха дружелюбни и добре настроени.Вече е въпрос на време с какви впечатления ще съм като дойде студа.Но ме успокоиха,че няма да имам проблеми през зимата.Отговарял си за помещението и даже имал запас,можело да отварям стаята към коридорчето.Това е,благодаря на всички,които ме насочиха и помогнаха при избора на климатик.Живи и здрави.
Здравейте! Предстои ми закупуване на климатик за стая 50 m3, изложение запад, втори етаж, стаята има една външна стена. Жилището е тухла с три камерна PVC дограма, няма изолация. Климатикът ще се ползва за отопление. Двоумя се между два модела климатици: 1) TOSHIBA - Модел: 221UR 2) MITSUBISHI - Модел: GV 221.
Какво имаш в предвид с това "няколко номера по-малки" ? Малки за помещението или моделите са с още букви и цифри?