Гаранцията на Булклима и техните дилъри е по схема 24+12 или 24 по закон и 12 след профилактика. При Тошиба е същото.
Гаранцията на Булклима и техните дилъри е по схема 24+12 или 24 по закон и 12 след профилактика. При Тошиба е същото.
Здравейте, нуждая се от съвет за климатик. Апартаментът е около 54 квадрата 2 стаи като хола е с кухненски бокс ето примерна картинка:
1.jpg
Какъв климатик ми трябва предимно за отопление, да държи прилична температура, апартамента е с PVC дограма, на 3тия етаж, с 1 външна стена тази на терасата която гледа към затворен комплекс. 1300лв предполагам е прилична сума.
Благодаря ви предварително!
На Fujitsu , Fuji гаранцията е 3 години (36 месеца)
Сега погледнах купен е 10.2010 и 10.2011 му е правена 1вата профилактика значи сега за 2ра година ще му правят 10.2012 - какво трябва да му правят на втората профилактика какво да очаквам?
... Нещо като ...
4913602d.jpg
Да бе, и като влязал в "Мултидрама", казал - "Дай хард!". Ама не е там въпроса. Трябва да е ясно, че климата не е централно парно.
Добре да представим проблема така: трябва ви хубав климатик за отопление до 1300 лева, нов или втора употреба - изключително икономичен поради простата причина че няма да се спира?
До 1300 лв. нищо ново дето да работи в добре в студа няма. По-добре гледай втората ... Освен това с една машина няма да минеш за целия апартмамент.
Здравейте приятели, след няколко съвета от тук, се спрях конкретно на два модела
Климатик Sharp AY/AE-XPC12JR
Климатик FUJITSU ASYG-12LEC
като ги гледам по параметри са аналогични, кой бихте избрали вие! Цената им в Ямбол е около 1300 и на двата, така че тя не е критерии, кой от двата е по добър като качество, съществената разлика е гаранцията, 5 за Шарпа срещу 3 за Фуджицуто, но то пък е малко по икономично, и тази Коанда, дава ли тя някакво предимство,
какво бихте избрали вие, аз по принцип малко повече предпочитам Фуджицуто, но се двоумя заради гаранцията?
Вземи Шарпа и не се чуди!
Имам 12LEC и не е това ,което очакваш.
Освен това макса му на отопление е 5,3kw,а не 5,6kw!
И да знаеш,че е много,ама много китайски!
АКО ИМА ПРЕДСТАВИТЕЛИ ВЪВ ФОРУМА НА ВИМАКСКЛИМА-МОЛЯ ДА СИ ОПРАВИТЕ САЙТА И ДА НЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ ХОРАТА С ИНФОРМАЦИЯ.шарпа за който пита колегата го дават номинал 4киловата за 70куб.м.ако зимъска е студено,не го виждам този шарп в 70куб.м.това се отнася и за останалите марки.
Този пост е редактиран от DUNDURMA; 10-10-12 в 00:23.
Здравейте!
Според Вас този Климатик General Ashg - 12LEC или Климатик Panasonic CS/CU-E12MKE-3 - Econavi 2011 и защо?
Giggio, и двата модела са дискутирани до болка във форума...Ако потърсиш малко, ще научиш доста за тях. Ако питаш мен, мини на CS-E12NKEW~CU-E12NKE-3.
Този пост е редактиран от Mega; 10-10-12 в 19:08.