+1 за Джъсти
Духалка е истината в случая! Така и ти и съседите ще спите спокойно.
Фуджика ще се справи идеално, но при -15 не трябва да го спираш. Имат и добри програми за обезскрежаване. Според мен климатика е по-добре от конвектор, защото все пак от 1кв ще извади поне 2 в големите студове
Фиджика съм го намерил за 680лв,което е добре.Другите два модела до колко градуса работят ефективно?
В тая малка спалня USB-то ще се справя, но ще ти пречи шума.То зависи и как си свикнал да спиш.Не са от най-тихите машини, особено в малко помещение.При -7 КОП-а на 12USB е мижав - 1,82 при топлоотдаване 1620 вата, надолу един господ знае колко отдава, ама за тази кутийка и при този бюджет бива.Помисли пак за конвектор.
По сервизно и по графика при поддържани 20-21 градуса ето така стоят нещата с 12UB. Колко са верни вече е друг въпрос
5 3600 input 1020 COP 3.5
0 2900 input 960 COP 3.2
-5 2000 input 900 COP 2.2
-7 1620 input 900 COP 1.8
-10 1200 input 880 COP 1.3
викам, от три дена някой липсва и установих, че АРУБА-та не се е появявал от 30.01.Да не полива ДАЙКИН-ите с гореща вода в студа.От него никакви отзиви не се чуват.
Може и хитака да полива знаеш ли???Първоначално публикувано от edi1
Арубата изобщо му "оредя" присъствието последните 2 седмици...
...зает е със студентките... подгрява им маслинките...
То в този студ + хитачи,
Аруба трябва с малко греяна ракия маслинките им да разплачи,
иначе не дай си Боже всичко с лед ще се затлачи
и няма повече от тях наем да влачи,
ами в неговите кошмари някой носорог
ще го боде с твърдия си леден рог ,
без да искаще вземе да сънува Мюних и Немецко
или някой дайкин в далечно Шведско
Той да не е толкова глупав, за да се оплаква от "голямата сила" и "змея". Нали после целия форум ще го ................Първоначално публикувано от edi1
Фърлих боб и ми излезе,че някъде около -7 ще се включи със страшна сила
и последните 4 поста ще бъдат яко нахранени.
Аз сега ставам след тежък запой (вчера имах РД) и кво да видя, хората се притеснили за мен.
Добре съм, климатиците също Просто и форумите са като жената, колкото и да е хубава, с времето почва да омръзва.
Ела баце да видиш на -10гр. и вътрешна настроена 23гр. по термометър 22.1 гр. климатик Midea за 500лв. как консумира 476w. та после говори дали за тези пари няма климатик който да топли под -5гр. Разковничето е само 1 и то е в добрата изолация и дограма.Първоначално публикувано от dimkaraganchev
Абе то -10 е жега направо.Първоначално публикувано от bobovo