"Куче марка", в случая, като комплимент ли трябва да се разбира?
В общия случай не е такъв....![]()
"Куче марка", в случая, като комплимент ли трябва да се разбира?
В общия случай не е такъв....![]()
Добре май повече мнения няма да получа.Щеше ми се да прочета мнението на Aleksandars който от прочетеното в този "японски" раздел на форума,мисля е най-знаещия,(да не се обиждат другите моля,много Благодаря за мненията)и дано не сбъркам но се ориентирам към TOSHIBA RAS-406NDR...
др серията е уникална,но.....................зависи кой ти е продал и сервизирал машината.
To зависи и на кой е монтирана. Не може до вчера да си бил на кюмбе и да си доволен от климатика. Това не е машина за всеки.
В добрия смисъл го казвам, може би не се изразих правилно за което се извинявам.![]()
Чилман не се лъжи ще съжаляваш. С тази 40-ка не можеш да се стоплиш, като се има напредвид, че си и последен етаж! Ако искаш да ти е топло ти трябва 50-ка.
Стига бе, няма да стопли.Аз с 285-ицата топля 32 квадрата на вилата без никакъв проблем.
САШО ,колегата е прав,но за АВАТАРА на тошиба,който се продаваше от ОСАКА в БУРГАС.-TOCHIBA
и смяташ ,че с климатик развъртащ се до 10кВ няма да стопли 30 кв мансарда ? нещо на 220 волта да му препоръчаш ? или по добре да спреш да пишеш глупости ..
Ти, че си наясно е факт, но в таси ситуация не мислиш трезво.
- - - - - - - - - -
Аз не пиша глупости!