@DUNDURMA,
И идея си нямаш колко много доволни хора има от машините си, които още не са чували за този форум. Я ни кажи какво стана със старите ти машини, че ги сменяш?
@DUNDURMA,
И идея си нямаш колко много доволни хора има от машините си, които още не са чували за този форум. Я ни кажи какво стана със старите ти машини, че ги сменяш?
тези са на мястото на дайкина в магазина(купен от ДРАГОЗОВ),а както бях казал,вече дайкин ма само от КУРИЛСКИТЕ ОСТРОВИ нататък..................И ДОДО МНОГО ХОРА(И АЗ БЯХ ТАКА) си мислят,че имат климатици,ма нямат
Додо ползва последни модели на Панасоник ,ти с тоз 10г Национал къде на коня у краката
И идея си нямаш какво ползвам и от какво се възползвам Светът е шарен, не, че имам нещо против черното и бялото.
Престараването с хвалбите е нож с две остриета и е добре да се контролират емоциите,а дали споменаването на конкретни имена или фирми е редно или не,нека решат модераторите.
а бе другари,малко останаха кадърните и коректни хора,стига с тази завист и злоба бре тююююююююю.пък и нека новодошлите да се ориентират по-лесно,че после...............пък ВЪПРОСНИТЕ винаги ще ги споменавам,защото досега лошо не съм чул или видял и защото 1. СА СТРАХОТНИ ХОРА 2.СТРАХОТНИ СПЕЦИАЛИСТИ 3.ЯДЪТ И ПИЯТ МАЛКО..............АЙ СЕКТИР
Здравейте, един приятел си взе Daikin ATR25 HSE4-W, но естествено всичко е на неразбираем език по него. Някой може ли да помогне с упътване за дистанционното? Търсих из форума, но не намерих нищо.
ATR25 HSE4-W - такъв модел на Daikin няма...Почти съм сигурен, че сте объркали сигнатурата...При Daikin моделите започват съответно като обща сигнатура със S, а като отделни тела - вътрешно с F и външно с R или по старите подели - вътрешно тяло с AN, външно тяло с AR.
Колеги, някой може ли да ме светне дали при модела на Тошиба 285 GDR има функция като COIL DRY, както при Фуджицу LDC например. Има една опция, която е нещо като самопочистване на филтрите, но при активиране, струва ми се, не върши същата работа. А и тази същата функция "самопочистване на филтрите" кога и как се активира? Питам, защото понякога като натисна копчето, след приключване на работа, се активира някакъв жълт индикатор, заедно със син и зелен, а понякога - не. Не мога да схвана какъв е точно механизмът.
Здр. имам въпрос към по знаещите.Та значи моята Тошибка ПДР 285 след 4 години вярна служба,днес ми поднесе номер.За това лято е 1ви опит на студено и ...греда! 5мин. почват да мигат, 2зелени и 1червена лампа иначе на топло си работи.Рестарт от дистанционното не помага.Според вас къде е проблема
След като даде авария ли я пробва на топло и ли просто смяташ, че щом е работила на топло, след индикацията за авария пак ще работи? Направи тест с дистанционното управление за грешки. А и най-добре се обърни към техник за диагностика и отстраняване на проблема.
След като не тръгна на студено/не сработва компресора/, опитах на топло и е ок. После рест.дист. и опитах пак но нищо,гамо след 5мин. започват га мигат 1черен и 2зелени диода, вадя щепсела и като обърна на топло си работи. А можеш ли да ми споделиш за кодове за грешки как и къде става да ги разчета,до сега не съм пробвал. Благодаря за отделеното време.
С какво дистанционно управление (модел) ти е машината?
WH-F1L мисля не е оригиналното но върши работа