Бачкат без грешка, tony34al!
Сложих и още един дърт самурай (SANYO SAP-EX28R) в студената преходна спалня, която е 12м2 и до миналата зима отоплявах с 2000W конвектор Airelec.
Бачкат без грешка, tony34al!
Сложих и още един дърт самурай (SANYO SAP-EX28R) в студената преходна спалня, която е 12м2 и до миналата зима отоплявах с 2000W конвектор Airelec.
Бах дърт ,таман е в силата си и е топ модел с много нисък минимум.
''Е ти знаеш, де - 12м2 m''. Мчи ко аз съм сложил RAS-406 EDR в 24 M2 с външна изолация 10 см и 5,6 м2 дограма по японския стандарт ми е точно за 24 м2 тъй че какво пречи 28 ца в 12 м2 тамън е
обичам да ми е топло 24м2x 2.75=66m3x75w=4950W /М3 NICE номинал 5000 W ето ти сметка
За трафа моя е на 220---200 и харчи 14w климатик и траф
другите ми два 220--- 100 16W .
Със здраве да ги ползваш хубави хайвани са ,
Ако беше и в Бургас щеше да си по гащи справка DUNDURMA
Този пост е редактиран от hawai76; 01-12-16 в 02:46.
Айдиии, почнаха се сухите дефрости. За момент се заблудих, че съм излекувал нелечимото с поставянето на вътрешна изолация при ME J28T, а всъщност, съм му удължил работата в режим вкл/изкл. до по - ниски температури.
Преди започваше да духа постоянно под +2* и съответно да размразява на всеки час без нужда. Това само на силен вентилатор, на авто нямаше проблем, ама изстиваше стаята и повишаваше консумацията сериозно след време.
А сега го хванах да става "инверторен" при -5* и съответно да размразява пак на час, обаче на всички степени на вентилатора.
Аман от тая японска измет. и въпреки всичко сгрява евтино катуните, през лютата зима, което е главната цел.
BDK, сега при -8 колко е консумацията на Саньото дето е в 12кв.м.?
Колеги,имам голям проблем,а Щереви не могат го решат-топло ми е,кво да правя.
Отвори прозорците и си вземи студен душ...
Ще помоля да се придържаме към темата.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk