В грешка си. По-евтин е от 2 бона, защото е втора употреба.
Минималната отдавана мощност е 700W и 75W консумирана. Та за комфорта не мисля че има проблем.
Ся разбра ли колко си се набутал с това европейско Хитачи за 2 бона.
В грешка си. По-евтин е от 2 бона, защото е втора употреба.
Минималната отдавана мощност е 700W и 75W консумирана. Та за комфорта не мисля че има проблем.
Ся разбра ли колко си се набутал с това европейско Хитачи за 2 бона.
Ми пак продължаваш да сравняваш ябълки с круши. Нов с такива параметри струва около 4 000 лева. Ти може да си фен и на дрехите на някой умрял или неизличимо болен. Ако искаш мога да ти дам моите два изхвърлени за едно такова Hitachi, ако поемеш демонтажа и монтажа?
С последния си пост почна да падаш ниско..
Фен съм на качествената техника! Ако европейската беше такава щеше да е тя!
Фен съм и на аудио техниката/меко казано/ и тя също ми е втора употреба. Японска, скандинавска и европейска от 80-те и 90-те години. Втора употреба е защото нова в момента няма с такова качество за по 10к стъпалото.
Не сте фенове, просто сте зомбирани. Аз минах от този път и по-скоро не съм доволен. От новото по-хубаво няма. Пак ти казвам, давам моите два климатика на 100 волта за едно Hitachi 35 PSA/WSA с демонтаж/монтаж.
аз пък се сещам за други изказвания на АРУБА за К2У,ма карай......а и когато човек е бил в двата лагера и се е убедил в нещо,не е зомбиран а реалист.
Няма да съм аз, но който ги вземе ще е на печалба.
За новото съм съгласен, но твоето Хитачи не съвпада с моите критерии за хубаво.
Арубата е трол -шегобиец, не му се връзвайте :-D
Виждам, че започна бурен дебат около моето питане. Прочетох доста постове и теми и виждам, че има доста запознати хора тук. А климатиците не са моя сила. Искам просто климатик, който като стане -5 да работи и успее да направи 24 градуса. Защото сегашното LG es-h1264da0 под нулата духа хладно . Иначе лятото охлажда добре. Това, че работи като трактор не го коментирам. Така, че ако може съвет за климатик който да успява да стопли 18 кв. при -5 -10 градуса. Може и рециклиран просто някакви съвети. Благодаря
Студено ли е много помещението? Ако си го замервал при минусови температури колко пада вътре ще е ориентир.
Питам защото в моя хол зимата не пада под 18, ама в спалнята замръзват картофите зимата.
Фуджитсуто което си харесал иначе трябва да се справи с 18 квадрата, при това изолирани.
Нещо ми убягва...Темата се казва "Собственици на климатици 100V - част 2". Бъдете реалисти.
Аз препоръчвам Hitachi 35PSA/WSA, намира се за 1990 с монтаж. На 100 волта няма нов климатик с такива данни за тези пари.
Съжалявам, че пиша в тази тема, но питането ми беше за 2 100 волтови.