В грешка си. По-евтин е от 2 бона, защото е втора употреба.
Минималната отдавана мощност е 700W и 75Wконсумирана. Та за комфорта не мисля че има проблем.
Ся разбра ли колко си се набутал с това европейско Хитачи за 2 бона.![]()
В грешка си. По-евтин е от 2 бона, защото е втора употреба.
Минималната отдавана мощност е 700W и 75Wконсумирана. Та за комфорта не мисля че има проблем.
Ся разбра ли колко си се набутал с това европейско Хитачи за 2 бона.![]()
Ми пак продължаваш да сравняваш ябълки с круши. Нов с такива параметри струва около 4 000 лева. Ти може да си фен и на дрехите на някой умрял или неизличимо болен. Ако искаш мога да ти дам моите два изхвърлени за едно такова Hitachi, ако поемеш демонтажа и монтажа?
С последния си пост почна да падаш ниско..
Фен съм на качествената техника! Ако европейската беше такава щеше да е тя!
Фен съм и на аудио техниката/меко казано/ и тя също ми е втора употреба. Японска, скандинавска и европейска от 80-те и 90-те години. Втора употреба е защото нова в момента няма с такова качество за по 10к стъпалото.
Не сте фенове, просто сте зомбирани. Аз минах от този път и по-скоро не съм доволен. От новото по-хубаво няма. Пак ти казвам, давам моите два климатика на 100 волта за едно Hitachi 35 PSA/WSA с демонтаж/монтаж.
аз пък се сещам за други изказвания на АРУБА за К2У,ма карай......а и когато човек е бил в двата лагера и се е убедил в нещо,не е зомбиран а реалист.
Няма да съм аз, но който ги вземе ще е на печалба.
За новото съм съгласен, но твоето Хитачи не съвпада с моите критерии за хубаво.![]()
Арубата е трол -шегобиец, не му се връзвайте :-D
Виждам, че започна бурен дебат около моето питане. Прочетох доста постове и теми и виждам, че има доста запознати хора тук. А климатиците не са моя сила. Искам просто климатик, който като стане -5 да работи и успее да направи 24 градуса. Защото сегашното LG es-h1264da0 под нулата духа хладно. Иначе лятото охлажда добре. Това, че работи като трактор не го коментирам. Така, че ако може съвет за климатик който да успява да стопли 18 кв. при -5 -10 градуса. Може и рециклиран просто някакви съвети. Благодаря
![]()
Студено ли е много помещението? Ако си го замервал при минусови температури колко пада вътре ще е ориентир.
Питам защото в моя хол зимата не пада под 18, ама в спалнята замръзват картофите зимата.
Фуджитсуто което си харесал иначе трябва да се справи с 18 квадрата, при това изолирани.
Нещо ми убягва...Темата се казва "Собственици на климатици 100V - част 2". Бъдете реалисти.
Аз препоръчвам Hitachi 35PSA/WSA, намира се за 1990 с монтаж. На 100 волта няма нов климатик с такива данни за тези пари.
Съжалявам, че пиша в тази тема, но питането ми беше за 2 100 волтови.